Annons

Annons

Fem misstag alla gör när de kysser någon första gången

misstag-forsta-kyss


Har du aldrig kysst något så är det svårt att veta hur man gör. Här är fem saker som alla gör fel.

Din första kyss är nästan aldrig perfekt. Har du aldrig kysst någon tidigare så är det inte heller lätt att veta hur man gör. Viktigt att komma ihåg är att det krävs övning för att få till en bra kyss. Här är fem misstag alla gör första gången!

Annons

Läs mer: Hur hånglar man? Så gör du!

1. För mycket tunga
Ett vanligt fel många gör första gången de kysser någon är att de använder alldeles för mycket tunga. Less is more! Ett knep är att känna efter hur mycket tunga din partner använder och därefter göra detsamma.

Gilla FRIDA på Facebook

2. Har ögonen öppna
Det blir en väldigt stel kyss om ni båda eller en av er har ögonen öppna. Slappna av och blunda så kommer det bli mycket bättre.

3. För hårt
En kyss går inte ut på att ni ska trycka era läppar hårt mot varandra. Var försiktig och ta det lugnt så ska du se att det går mycket bättre.

4. Glömmer att andas
Glöm inte att andas! Det kan bli väldigt awkward om du svimmar under kyssen. Ta små pauser mellan kyssarna och andas emellanåt.

5. Öppnar munnen för mycket
Du ska inte öppna munnen som du gör när du går till tandläkaren utan börja med att öppna munnen lite och därefter kan du känna efter vad som känns bra.

Läs mer:
Det här betyder olika typer av kyssar
Åtta sätt att få någon att kyssa dig (när du inte vågar ta initiativet)
14 saker du inte visste om kyssar

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar