gillar min crush mig tillbaka

Sex tecken på att du förtjänar mer än vad din crush ger

Har du en crush på någon, men du vet inte vad hen känner för dig? Här är sex tecken som avslöjar om du faktiskt förtjänar någon bättre.

När man har en crush på någon så finns det inget man vill veta hellre än om känslorna är besvarade. Om du har en crush på någon, men är osäker på hur hen känner för dig, så bör du läsa listan nedan för att se om du förtjänar bättre.

1. Hen svarar långsamt på sms, Facebook och Snapchat

En person som är kär vill oftast höra av sig hela tiden och hålla liv i konversationen. Om din crush svarar långsamt, så kanske hen bara ser dig som en vän. Men det finns ju också en chans att hen vill spela lite svår för att på så sätt verka mer intressant.

2. Hen pratar mycket om andra tjejer och killar

Självklart kan din crush ha tjej- och killkompisar utan att det betyder att hen är kär i någon av dem. Men om hen ofta pratar om någon annan, så är det ett tecken på att hen bara ser dig som en vän.

3. Hen ställer ofta in när ni ska ses

Om din crush ofta kommer med undanflykter och ursäkter till varför ni inte kan ses så kan det betyda två saker: hen är blyg och vågar inte umgås med dig ensam, eller så är hen inte så intresserad av dig. Om man är kär i någon så brukar man vilja umgås med den personen!

4. Hen vill inte gå ut med dig, utan vill hellre ses hemma

Om din crush alltid vill ses hemma och inte träffa dig offentligt så kan det vara ett tecken på att hen inte är så intresserad och därför inte vill att andra ska se er ihop. Om du känner igen dig i det här så kan du fråga din crush nästa gång ni ses om ni inte ska hitta på något utanför hemmet och se vad hen svarar.

5. Hen pratar ofta om sitt ex

Det här behöver inte betyda att hen inte tycker om dig tillbaka, men det är inte ett gott tecken att prata om sitt ex så mycket. Om hen bryr sig om dig så skulle hen inte vilja göra dig ledsen genom att prata om sitt ex. Att prata om exet brukar betyda att man inte är över den personen!

6. Hen presenterar dig inte för vänner och familj

Om din crush inte vill att du ska träffa hens familj och vänner kan det betyda att hen inte ser en framtid med dig. Om hen vill att ni ska bli ett par så hade det varit viktigt för hen att du ska bli en del av hens liv.

Glöm dock aldrig bort att oavsett om din crush gillar dig eller inte så är du fantastisk på alla sätt och vis. Du förtjänar bara det bästa!

Läs mer:
Här är appen som visar om din crush gillar dig
7 smarta sätt att avslöja dina känslor för din crush
Få din crush att gilla dig tillbaka (knepen som funkar!)

Foto: IBL

Källa: toppgirl.no