Annons

Annons

Här är appen som visar om din crush gillar digNär man har en crush på någon är det alltid läskigt och jobbigt att inte veta om ens crush gillar en tillbaka. Här är appen som kan lösa det problemet!

Har du också frågat chans på någon speciell när du var yngre? Den känslan av pirr är både läskig och härlig på samma gång. Nu har det här traditionella sättet att fråga chans gjorts om till en app som heter Kiss.

Annons

Eller hur? 17 saker du BARA förstår om du har en crush på någon

Med hjälp av appen kan du luska fram om din crush gillar dig tillbaka eller inte. Det är ganska smart egentligen! I appen kan du välja vilken fråga du vill skicka till din crush – Gillar du mig? Vill du gå på dejt med mig? eller skriva in en helt egen fråga till din crush.

Du kan sedan lägga till tre andra namn på personer ni känner, samt ditt eget. På så sätt måste mottagaren svara alla fyra ett ja eller nej på frågan, och då får du ditt svar utan att hen vet om att det är just du som har frågat. Smart va?!

Läs mer: 11 tecken på att du är kär

Här är svaren som din crush kan välja på din fråga:
kiss app

Du skickar frågan till hens mobilnummer och då får hen en notis om att en ”kiss” väntar. Hen måste sedan ladda ner appen för att kunna svara på din fråga. Helt klart ett sneaky sätt att få svar på vad din crush känner för dig. Smart!

Läs mer om appar:
Nu kan du scrolla igenom Instagram (som din crush!)
Nya appen sparar automatiskt ALLA dina Snapchat-stories
Så funkar Peach – appen som ALLA pratar om

Foto: Seventeen/Tumblr

Annons
Annons


AnnonsLaddar