Sex omtänksamma saker du kan göra för den du tycker om

Sex omtänksamma saker du kan göra för den du tycker om

Vem blir inte glad för en söt lapp med en komplimang på? Vare sig du vill visa kärlek för din kompis eller partner kommer det definitivt bli uppskattat, vi lovar!

Skicka en video

Du vet att hen till exempel älskar att kolla på Skam. Varför inte skicka en liten video där du pratar norska eller någonting annat som har med serien att göra. Om personen du gillar har en crush på någon speciell person är ett kollage av bilder passa perfekt att skicka en tråkig måndag för att göra hen glad.

Bjud på fika

Föreslå att ni ska ses på ett fik eller en restaurang istället för den där filmkvällen hemma på rummet. Skäm bort den du tycker om genom att köpa flera olika saker på menyn och frossa sedan loss!

Skriv lappar

Att hitta en lapp helt oväntat i jackfickan eller skon är inget annat än underbart! Att skriva ”Du är finast!” eller något mer personligt väljer du själv. Personen som får lappen kommer garanterat inte kunna sluta le.

Göm favoritgodiset på rummet

Efter en lång dag i skolan kommer hen hem och slänger sig på sängen och hittar då sitt absoluta favvo-snacks under kudden. Huuur gulligt? Ta med i väskan och göm på valfri plats nästa gång du träffar din bästis eller älskling.

Läs också: Test: Vem i Skam passar du bäst ihop med?

Ge bort en heldag

Att ge av sin tid är bland det finaste du kan få. Döp dagen efter din favoritperson och planera saker som bara den tycker om. Gå på hockey, shoppa, ät på favoritrestaurangen eller gör andra saker som hen älskar! Vem vill inte ha en hel dag uppkallad efter sig?

Intressera dig för hens intressen

Älskar din favvo att kolla på fotboll? Eller kanske att måla tavlor? (Medans du tycker det är ganska trist). Gör en gullig gest genom att överraska personen med att till exempel köpa en biljett till en fotbollsmatch, lära dig namnet på alla spelarna i hens favoritlag eller köp massor av färger och ramar till tavlorna.

Läs också:
Frida-läsarnas pinsamma kärleksproblem: ”Raggade på brorsan!”
Test: Är du redo för kärlek?
Därför har Niall Horan inte lyckats hitta kärleken

Foto: IBL