Annons

Annons

Därför har Niall Horan inte lyckats hitta kärlekenNiall Horan har haft en crush på flera tjejer genom åren, men aldrig riktigt lyckats få någon av dem. Varför? De övriga i One Direction har snott dem!

Nyheten om att Liam Payne har en ny flickvän har nog inte undgått någon, men du kanske blir chockad av att höra att Niall Horan hade en crush på Cheryl Fernandez-Versini långt innan Liam hade det?

Läs även: Niall Horan bekräftar: ”Jag ska satsa på golfen!”

Annons

Det här är långt ifrån en unik situation utan det har hänt flera gånger att Liam, Harry Styles, Louis Tomlinson och Zayn Malik börjat dejta de tjejer som Niall har haft en crush på.

Gilla FRIDA på Facebook

Här nedan kan du se alla Nialls crushes som fallit för någon annan i One Direction. Aw!

1. Cheryl Fernandez-Versini
liam payne cheryl fernandez versiniFör flera år sedan berättade Niall att hans idealtjej och kändiscrush var Cheryl. Nu är hon som bekant tillsammans med Liam!

Läs även: Niall Horan: ”Jag vill gifta mig med Selena Gomez”

2. Kendall Jenner
hendall dejtarUnder 2013 erkände Niall att han hade en crush på modellen: ”Hon är så söt och jag älskar verkligen fina ögon”, sa han då. Vi vet ju alla att hon i vintras dejtade Harry!

3. Perrie Edwards
zayn perrieNiall erkände faktiskt sin kärlek till Perrie långt innan Zayn Malik gjorde det! Under en intervju berättade han att den blonda tjejen i Little Mix fångat hans intresse. Strax efter det började hon dejta Zayn!

Läs även: Se bilden från Niall Horan och Selena Gomez dejt

4. Katy Perry
katy perryNialls crush på Katy har varit väldokumenterad, men rykten säger att hon faktiskt gick på dejt med Harry under 2014. Vi gissar att Niall var hyfsat svartsjuk!

5. Taylor Swift
Taylor Swift Harry Styles perfectÄven om inte Niall uttryckligen har sagt att han haft en crush på Taylor så erkände han för ett fan att han älskar att Taylor är så talangfull och att hon skriver och sjunger sina egna låtar. Några månader efter det började hon dejta Harry!

Vi hoppas att Niall snart hittar kärleken och att de övriga killarna i One Direction håller tassarna borta då! 😉

Läs mer om Niall Horan:
Niall Horan om One Directions paus: ”Jag njuter!”
Niall Horans sjukt söta julklapp till Selena Gomez
Fans kastade vatten på Niall under 1D:s komsert

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar