Sex heta saker att göra som förspel

Sex heta saker att göra som förspel

Har du alltid tänkt att förspelet ska gå snabbt för att sen komma till själva sexet? Tänk om! Vi listar sex heta saker ni kan göra tillsammans i sängen.
TV: Så har pandemin förändrat svenskarnas sex- och onanivanor
0:45

Efter reklamen: TV: Så har pandemin förändrat svenskarnas sex- och onanivanor

(0:45)

Slå på ljud

1. Sexig musik

Musik är ett lätt sätt att påverka stämningen och få er i rätt mood. Sätt på lite sexig musik så exempelvis en lugnare remix av Beyonces Crazy in love eller Nick Jonas – Under you. Det finns även färdiga spellistor på Spotify som passar perfekt för tillfället!

2. Heta smekningar

Fokusera inte bara på de uppenbara kroppsdelarna som brösten utan ta på varandra, överallt. Låt det ta tid och stressa inte! Variera mellan att vara flörtig och mjuk med lite mer intensiva och hårdare tag.

3. Massera varandra

Köp en väldoftande massageolja som du och din partner kan använda er av. Låt massagen ta den tid den behöver och passa på att njuta av beröringen. Genom att massera varandra slappnar ni av och blir mer bekväma med att vara utan kläder tillsammans.

4. Kyssar på erogena zoner

De erogena zonerna finns på många fler ställen än de nedre regionerna – här finns dem. Kyss, nafsa och slicka. Gör det till en utmaning att hitta vilka punkter på din partners kropp som hen går igång mest på.

5. Prata om vad ni vill göra

Det kan kännas lite pinsamt att berätta vad man tänder på och gillar i sängen – men det borde det inte vara. Att prata om det kan göra att ni faktiskt blir väldigt sugna på att sen testa det ni just pratade om. Bestäm att ni ska säga en sak ni gillar varannan gång. Vet ni inte vad ni gillar? Berätta vad du skulle vilja testa i stället!

6. Se en het film

Nej, vi menar inte porr utan det finns massa filmer som innehåller heta sexscener. Att titta på det tillsammans kommer göra stämningen hetare och ni kommer bli inspirerade till att själva ta på varandra och hångla loss.

Läs mer!
Sex saker som kan gå fel när du har sex första gången
Tipsen du behöver för att ha sex och mysa i duschen
Sju saker som händer i kroppen när du har sex