Onanitips

Sex härliga onanitips du måste testa

Onanera är något som alla gör, men på olika sätt. Är du sugen på att testa något nytt? FRIDA har listat sex härliga onanitips du måste testa.
6 tecken på att du inte är redo för sex
1:32

Efter reklamen: 6 tecken på att du inte är redo för sex

(1:32)

Slå på ljud

1. Skapa en mysig stämning

Ett bra sätt för att komma i rätt stämning är att skapa en mysig miljö. Tänd några ljus, sätt på sexig musik och lägg massa kuddar i sängen.

2. Utforska hela din kropp

Visste du att du kan tillfredsställa dig själv genom att smeka dig själv på andra ställen på kroppen? Vissa får orgasm genom att bara smeka sina bröst. Utforska din kropp!

3. Testa badkaret

Det absolut bästa under hösten är att ta ett varmt bubbelbad. Passa på att testa att onanera samtidigt. Börja med att smeka dig själv och dröm dig bort en stund.

Läs mer: Guide: Allt du behöver veta om sexleksaker

4. Pausa emellanåt

För att få en mer intensiv orgasm så ska du pausa precis när du känner att du börjar närma dig. Upprepa det några gånger och när du väl kommer då kommer det vara fantastiskt.

5. Testa olika rörelser

Det finns inget rätt sätt när det kommer till att onanera. Alla gillar olika: jucka, smek eller massera. För vissa funkar det att upprepa samma rörelse om och om igen, medan andra gillar att byta rörelse. Testa dig fram!

6. Smek dig själv med andra saker

Testa att smeka dig själv med hjälp av en sjal, en fjäder eller en pensel. Dra försiktigt och sakta över din kropp och snippa.

Läs mer:
Fråga FRIDA: ”Kan jag göra en egen dildo?”
9 saker du faktiskt borde veta om kondomer
15 saker som du absolut behöver veta om sex

Foto: IBL