Så haffar du din crush på sommarens fester

Så haffar du din crush på sommarens fester

Om du ska på samma fest som din crush i sommar så finns det en del knep att ta till för att få personen intresserad.

Oavsett om det är någon du haft en crush på länge eller om du träffar någon ny just på den festen så kan det vara lika svårt och nervöst att ta kontakt. FRIDA listar bästa tipsen för att få personen du vill ha.

1. Få ögonkontakt

Du behöver inte säga någonting för att din crush ska förstå att du är intresserad. Det räcker med ögonkontakt. Vik inte bort med blicken när snyggingen tittar åt ditt håll (även om det kan känns väldigt nervöst) utan håll kvar någon sekund. Nästa gång ni tittar på varandra kan du även ge hen ett leende. Får du ett tillbaka så är det dags att gå vidare till nästa steg.

2. Ha roligt

Alla vill hänga med personer som man mår bra av att vara med. Det är fest och alla är där för att ha roligt. Så sitt inte stilla i ett hörn utan dansa som om ingen tittar. Ha kul, prata med de som är där och skratta. Din crush kommer automatiskt vilja vara i din närhet eftersom du har så roligt.

3. Börja dansa

Om det känns jobbigt att börja prata kan det vara lättare att börja med att dansa tillsammans. Låt ditt gäng hamna bredvid hens på dansgolvet och sen är ni snart ett stort gäng som dansar. När ni har hängt där ett tag kan du föreslå att ni ska gå ut och ta luft eller liknande.

4. Låtsas som att du tappat bort någonting

Antingen kan det vara en kompis eller en sak, men att låtsas att du tappat bort någonting gör att ni hänger tillsammans medan ni letar efter det. Att du faktiskt har full koll på var den här personen eller saken är behöver du ju inte berätta för din crush.

5. Tagga på Instagram

Om du tar bilder på festen som du sen lägger upp på Instagram eller på andra sociala medier så se till att din crush är med på bilderna. Då kan du fråga vad personen heter eftersom du vill tagga alla som är med på bilden. På så sätt kan du enkelt börja följa hen och sen snacka vidare där.

Läs också:
Så haffar du din crush på sommarjobbet
Allt du behöver veta om att ha sex i vattnet
33 roliga saker du måste göra i sommar

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL