Annons

Annons

Allt du behöver veta om att ha sex i vattnetSommar, varmare temperaturer – och möjligheten att ha sex utomhus. Har du funderat på hur det är att ha sex i vattnet? Läs det här först!

1. Massa bakterier
Sex i vattnet är ingenting för den som har bacillskräck. I vattnet finns det massor av bakterier, inte bara från dig och din partner utan från väldigt många andra som varit där. Det kanske inte märks av, förutom att du får dem i dig vilket kan leda till små, små sår i snippan.

Annons

2. Det kan göra ont
En av förutsättningarna för att kunna ha penetrerande sex är att tjejen är upphetsad och våt. När ni är i vattnet försvinner den naturliga friktionen, då vattnet torkar ut slemhinnorna, vilket ökar risken för att det kommer göra ont.

3. Infektionsrisk
Bakterierna i kombination med det uttorkande vattnet kan leda till infektion på grund av de små sår som kan uppstå. Om du vill testa att ha sex i vattnet kan det vara smart att inte genomföra hela samlaget där, utan bara en kort stund.

4. Glöm inte skydd
Att använda kondom kan vara knepigt i vattnet, då den lättare glider av eller att ni inte har någon med er vid ett spontant bad. Att använda annat preventivmedel, så som p-piller, är bättre men det förutsätter att du och din partner har testats för könssjukdomar innan så att ni inte smittar varandra.

5. Spermier överlever inte i vattnet
Om han har fått utlösning i vattnet så behöver du inte vara orolig för att spermierna kommer in i dig efteråt och gör dig gravid. Det är bara om han får utlösning i dig som du kan bli gravid.

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar