Annons

Annons

Sex heta ställen att ha sex på i sommar

Sex heta ställen att ha sex på i sommar


Sommar, sol och sex i det fria! Om du vill ha det lite extra mysigt med din älskling vet vi platserna ni borde testa.

1. På en balkong
Häng upp lakan eller sätt ett ”balkongskydd” längst med kanten för att slippa insyn. Ta sedan ut kuddar och täcken och sexa loss.

2. I ett tält
Vem har sagt att tält-sex bara sker på sunkiga festivaler? Ta med din älskling till ert favoritställe och slå upp tältet. Spänn ihop sovsäckarna och sexa er varma under en kylig sommarkväll.

3. I havet
Att ha sex i vattnet ger en lite annorlunda känsla och eftersom ni blir tyngdlösa i vatten kan ni lyfta varandra på ett sätt ni kanske inte kan annars. Tänk bara på att vara rejält upphetsad då vattnet torkar ut underlivet väldigt lätt.

4. Under stjärnorna
Åk ut så långt ni kan komma på en öde klippa längst ut på en udde och lägg ut en filt. Varför inte börja med en picknick i solnedgången och sedan ta vidare myset under stjärnklar himmel när det mörknar?

5. På en äng
Välj den perfekta ängen med högt gräs, blommor eller sädesslag så att ni täcks. Varning för fästingar och andra kryp men tummen upp till dig som vill sexa loss utomhus utan att bli upptäckt!

Annons

6. På en strand
Sex längst strandkanten, precis som på film! Tänk på att inte få in sand i slidan så att det repar och välj en öde strand så att ni inte stör en badande barnfamilj.

Läs också:
Sex vanliga sexmissar du gör innan du fyller 20
Underlivsproblemen du kan få under sommaren
Så har du sex utan att dina föräldrar hör

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar