sex-tips

Så gör ni det skönt för varandra i sängen

När du har sex med någon är det viktigt att ni båda tycker att det är skönt och njuter av det. Här är sju tips på hur ni gör det skönt för varandra!

1. Prata om vad ni gillar

Var inte rädd för att säga till din partner vad du gillar och var också öppen för att lyssna på vad hen gillar. Om ni kan prata om det så kommer det både bli bättre och skönare för er båda.

2. Upptäck era erogena zoner

Ett bra sätt för att göra det skönt för er båda är att hetta upp ert kärleksliv med smekningar och beröring. Det finns flera erogena zoner på kroppen du kan testa på!

3. Massage

Ett annat bra sätt att göra det skönt för er båda är genom massage. Det är både skönt och fungerar bra som förspel.

4. Testa andra saker

Om något ni gör inte känns bra så var inte rädda för att testa något nytt. Istället för att fortsätta med det kan det vara bra att göra något annat. Kanske just den ställningen inte passade er.

5. Gör små saker

Pilla i håret, klia på ryggen eller smek underarmarna. Små enkla saker kan definitivt göra det skönare för er båda.

6. Fråga

Även om det kan kännas omysigt att prata när ni har sex så kan det vara bra att ändå fråga om det känns bra för din partner. På så sätt ser ni till att ni båda har det skönt och kan göra saker annorlunda om det inte är så.

7. Hitta rätt förspel

För att sex ska bli skönt för er båda är förspel viktigt. Det finns flera olika saker ni kan göra som förspel (här är några tips!). Testa några olika och hitta det som passar er!

Läs mer:
Sex vanliga sexmissar du gör innan du fyller 20
Sex heta saker att göra som förspel
Tipsen du behöver för att ha sex och mysa i duschen

Foto: IBL