alla-flickvanners-dag

Idag är det Alla flickvänners dag – sju anledningar till att fira

Grattis till dig som är i ett förhållande, idag är det du som ska bli ordentligt uppvaktad av din partner! Här är sju anledningar till att fira alla flickvänners dag.

Den 1 augusti varje år infaller ”Alla flickvänners dag”, och det är ett fantastiskt tillfälle för dig som är i en relation att bli ordentligt firad av, eller tillsammans med, din kärlek. Då dagen inte är lika känd som Alla hjärtans dag kan det vara klokt att hinta lite till din partner att du, eller ni, förtjänar extra mycket gos, kyssar och uppmärksamhet idag!

Här är sju anledningar till att fira:

1. Du blir glad av din partner – och hen blir glad av dig

En av de viktigaste delarna i ett förhållande är att kunna ha roligt och att skratta tillsammans – och när det kommer till dig och din partner är det en självklarhet. En enda blick kan räcka för att ni ska brista ut i gapskratt.

2. Du går att lita på

Att kunna lita på varandra är A och O. Självklart berättar du inte din partners hemlisar för alla dina vänner, och du vet att hen aldrig skulle göra samma sak mot dig. Det ni har är helt enkelt speciellt.

3. Du kommer ihåg vad din älskling pratar om

När ni ska ha filmkväll vet du vilka snacks hen föredrar och om ni pratar om hens knasiga släkt vet du vem som är vem. Du lyssnar och det är en guld värd egenskap!

4. Du vågar säga till

Oavsett om det gäller hur du vill ha det i sängen eller om du tycker att hen har gjort något dåligt så är kommunikation viktigt i ett förhållande. Samtidigt försöker du inte ändra på din partner, utan du älskar hen precis som hen är.

5. Du gör det där lilla extra

Om du vet att din partner är ledsen, till exempel, tar du gärna en omväg från skolan för att köpa med hens favoritchoklad hem. Eller om hens favoritfilm har premiär på bio försöker du självklart få biljetter. Du gör alltid det där lilla extra just för att du är så kär.

6. Du finns alltid ett samtal bort

När hen är ledsen och bara vill höra din röst – eller är på gott humör och vill prata natten lång är du alltid ett samtal bort.

7. Du är ena delen av världens bästa par

Ärligt talat – ni hade aldrig varit världens bästa par om ni inte hade hittat varandra, eller hur? Bara det är en anledning till att fira alla flickvänners dag i dag!

Givetvis finns det även en dag för alla pojkvänner och den infaller den 3 oktober.

Läs mer:
Så avslöjar du dina känslor för din crush
Kärleksproblemen du behöver hjälp med – här är svaren!
Sex killar avslöjar: ”Så flörtar vi när vi är intresserade”

Foto: IBL