dejta-stjarntecken

Hen borde du dejta – enligt ditt stjärntecken

Tycker du det är svårt att hitta rätt partner? Låt stjärnorna berätta för dig hur du är som person och vem du söker efter.
Stjärntecken du matchar med
0:53

Efter reklamen: Stjärntecken du matchar med

(0:53)

Slå på ljud
Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Jungfrun

Tack vare dig blir väldigt många glada, du räds inte att göra saker som andra tackar nej till. Men du måste ha kul ibland och det får du varje dag om du söker dig till en person med livlig fantasi. Någon som älskar att sjunga och spela teater, det är partnern som du passar bäst ihop med. Tänk utanför ramarna och våga söka dig till nya personer.
Du passar ihop med: Fiskarna

Horoskop för stjärntecknet Lejonet


Lejon

Du är festen! Du är lekfull och gillar att ha roligt, samtidigt är du seriös och ansvarsfull och född till ledare. Du behöver en person som har väldigt starka egna intressen, en person som nördar in sig på sin hobby och som ägnar sig passionerat åt ett speciellt ämne.
Du passar ihop med: Vattumannen

Läs mer: Smycken med ditt stjärntecken – 24 fina köp

Horoskop för stjärntecknet Kräftan


Kräfta

Ingen vet hur man tar hand om andra lika bra som du. Du är alltid redo att ta hand om en sjuk vän eller familjemedlem. Du behöver en person som tar hand om dig. Som ser dig. Sök dig till modiga personer som inte räds för att vara annorlunda och sticka ut. Den personen kommer älska din snällhet.
Du passar ihop med: Stenbocken

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna


Tvilling

Du är öppen för allt nytt och vill gärna kunna lite om allt. Frihet är viktigt för dig, så det är väldigt viktigt att din partner förstår detta. Du passar ihop med en person som utmanar dig, någon som är stark och vågar säga stopp när du svävar iväg. Självsäkra personer som ses som ledare är rätt för dig.
Du passar ihop med: Skytten

Horoskop för stjärntecknet Oxen


Oxen

När du väl har bestämt dig för vad du vill ha, är du beredd att offra all tid och energi för att uppnå det. Du behöver en partner som liknar dig. Sök efter en person som inte skryter om sina framgångar, trots att hen är väldigt duktig på det hen gör. En person som många ser upp till, är en partner för dig.
Du passar ihop med: Skorpionen

Horoskop för stjärntecknet Väduren


Vädur

Du är väldigt beslutsam. Tycker du något så står du för det. Det som hela ditt liv går ut på är äventyr och du vill ha passion och stora känslor. Du passar ihop med en person som är lugn, kanske inte hen som tar mest plats på festen. En person som får dig att andas ut och bara vara. När ni möts kommer eldig kärlek uppstå.
Du passar ihop med: Vågen

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen


Vattumannen

Du är ett riktigt original. Med andra ord, du är väldigt speciell och det finns ingen som du. Du är självständig och bryr dig inte vad andra tycker. Du passar dock bäst ihop med din motsats, en person som gillar att synas och vara festens medelpunkt. Hen kanske ses som barnslig i dina ögon, men personen är precis vad du behöver.
Du passar ihop med: Lejonet

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna


Fiskarna

Du är mest kreativ av alla tecken. Du är bra på dans, film och konst och har en otroligt rik fantasi. Då du har lätt för att sväva iväg behöver du en person som kan ta ner dig på jorden igen. En person som vågar säga vad hen tycker och som står för sin åsikt. I elevrådet finns ofta denna personlighetstyp som du passar bäst med.
Du passar ihop med: Jungfrun

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen


Skorpionen

Livet är lätt för dig, eftersom det endast har två färger: svart och vitt. Antigen accepterar du något i livet eller så kastar du bort något för alltid. Du har ett mycket starkt självförtroende och behöver en person som är likadan. Tillsammans kan ni rädda världen, eller åtminstone bli väldigt framgångsrika i livet. Leta efter en analyserande person som finns där i bakgrunden.
Du passar ihop med: Oxen

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken


Stenbock

Stenbocks-tjejer är väldigt modiga. Du tycker om lyx, men du kan även nöja dig med väldigt lite. Tryggheten spelar stor roll för dig, därför är det väldigt viktigt att du är tillsammans med en person som du kan lita på till hundra procent. Du behöver en person som är född till att ta hand om andra, någon som älskar barn, har många syskon och tar mycket ansvar.
Du passar ihop med: Kräftan

Horoskop för stjärntecknet Skytten


Skytt

Du är orädd och vill gärna se hela världen. Du vill veta allt. Du tycker om naturen och djur. Du behöver en person som också tycker det är viktigt att ha ett ”eget liv” och egna intressen. För dig är det viktigt att hitta en person du kan lita på. Bakom din glada fasad döljer sig djupa känslor som du behöver prata om med din själsfrände.
Du passar ihop med: Tvillingarna

Horoskop för stjärntecknet Vågen


Våg

Du är sällskapssjuk och behöver ständigt ha någon som är nära. Du är duktig på att lyssna och behöver mycket bekräftelse. Du passar ihop med en person som är drivande, en person som älskar äventyr och som får upp dig ur soffan en söndagsmorgon. Sök dig till aktiva personer som gillar sport.
Du passar ihop med: Väduren

Läs mer:
Så flörtar du på bästa sätt – enligt ditt stjärntecken
Guide: Så kysser du – enligt ditt stjärntecken
Årshoroskop: Så kommer ditt 2020 att bli

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: jose chomali/unsplash