Annons

Annons

Guide: Så kysser du – enligt ditt stjärntecken

kyssar stjärntecken

Så kysser du – enligt ditt stjärntecken.Kommer din crush vara bra på att kyssas? Och hur kysser du? Allt du behöver veta om vilken kysstyp du eller hen är, avslöjas av era stjärntecken.

Väduren
Vädurar kysser väldigt passionerat vilket gör att alla som kysser en vädur upplever kyssen som extra intensiv. När en vädur kysser dig så tycker de om att dra fingrarna genom ditt hår, samt att dra fingertopparna ner mot ditt ansikte.

Annons

Oxen
De flesta oxar brukar vilja tugga tuggummi eller suga på en minttablett precis innan hånglet ska sätta igång. För att du på bästa sätt ska attrahera en oxe till att vilja kyssa dig så bör du spraya på lite parfym. Det kommer att göra att oxen inte kan stå emot att kyssa din hals!

Läs mer: Smycken med ditt stjärntecken – 24 fina köp

Tvillingen
En tvilling är mer en person som gillar att hålla hand än att hångla, men det betyder inte att tvillingen inte gillar att kyssas. Det gör de verkligen! Tvillingen sparar helst kyssarna till särskilda ögonblick, som när du säger något smart eller när stämningen är extremt romantisk.

Kräftan
Om du älskar att mysa, så ska du definitivt satsa på kräftan. Förvänta dig att alla kyssar du får av en kräfta kombineras med kramar, gos och kärleksfulla ljud. Kräftan håller inte tillbaka när det kommer till att visa kärlek!

Lejonet
Lejonet gillar att satsa allt på en kyss, annars låter hen hellre bli. Så fort ett lejon samlat ihop mod nog till att våga kyssa dig, så kommer kyssen att bli totalt magisk. Tänk dig en filmkyss – exakt så är det att bli kysst av lejonet.

Läs mer: Därför blundar du när du kysser någon

Jungfrun
Underskatta aldrig en jungfru. De kan verka gulliga och blyga på ytan, men så fort de är på rätt humör så kan det bli riktigt hett! Jungfrun gillar att hålla om midjan när de kysser, och de har inga problem med att låta händerna söka sig nedåt rumpan på sin partner. Jungfrun gillar även att skoja, så bli inte förvånad om du blir kittlad innan kyssen kommer.

Vågen
Vågen gillar gulliga och mjuka kyssar som är extremt romantiska. Vågen är inget fan av blöta kyssar, och inte heller när det är alldeles för mycket tunga. Om du vill känna dig som en Disney-prinsessa så borde du satsa på att kyssa en våg.

Skorpionen
När det kommer till att kyssar är skorpionen stekhet och extremt involverad! En skorpion vet helt enkelt hur man kysser någon. Du kan förvänta dig mysiga kyssar, händer som dras genom ditt hår och vid vissa tillfällen kan det till och med kännas som om du dött och hamnat i hångelhimlen när du blir kysst av en skorpion.

Läs mer: FRIDApodden #18: Första gången (kyssar, sex och kärlek)

Skytten
Skytten bryr sig inte särskilt mycket om att hitta det perfekta ögonblicket för en kyss – de bara satsar när de känner för det! Skytten tar inte heller en kyss, eller ett hångel, särskilt seriöst. De gillar att hångla, men det betyder inte att det är några känslor inblandade (om de inte säger att det är det så klart)!

Stenbocken
Den första kyssen med en stenbock kan kännas lite stel, men det är för att en stenbock ofta vill ha mer än bara en engångsgrej. De vill helst kyssa någon som ger dem fjärilar i magen. Du som är stenbock brukar inte kyssa någon hett och ordentligt om du inte har några känslor för personen du kysser…

Vattumannen
Vattumannen är ofta lite stel och obekväm vid den första kyssen, och kanske till och med lite distraherad. Det betyder dock inte att vattumannen ignorerar den de kysser, de tänker och drömmer snarare under tiden kyssen varar… Om en vattuman kysser dig tillbaka så kan du förvänta dig ett väldigt intensivt och spännande hångel.

Fisken
Det finns inga gränser för den romantiska fisken när det kommer till kyssar. Fisken älskar djupa kyssar, varma kramar och magiska ögonblick som du annars bara läser om eller ser på film. När en fisk faller för någon, så faller hen hårt.

Läs mer:
Vad din födelsemånad avslöjar om din personlighet
Vad säger ditt Pokémon Go-lag om din personlighet?
Test: Vilken personlighet är du på Snapchat?

Foto: Freeform

Annons
Annons


AnnonsLaddar