Har du blivit friendzonad av din crush? Gör så här!

Har du blivit friendzonad av din crush? Gör så här!

Ser din crush dig mer som en kompis än någon att bli tillsammans med? FRIDA har tipsen på vad du kan göra när du blir friendzonad av en crush!

1. Prata om kärlek – mer än vanligt

Din crush kanske inte ser dig som en potentiell flickvän för att ni aldrig har pratat om det? Berätta lite diskret för din crush och dina vänner hur du skulle vara i ett förhållande och vad du letar efter. Det kommer få hen att tänka på hur det skulle vara om ni var i ett förhållande.

2. Ge komplimanger

Ge din crush fler komplimanger! Försök att föra in komplimangerna i samtalsämnet, men undvik att ge för många så att det går överstyr.

3. Förslå att ni ska ses själva

Föreslå att ni ska ses – bara ni två. Kanske se en film eller ta en fika? Vad som helst för att få lite egentid med din crush.

4. Rör vid din crush

Försök att röra vid din crush – mer än vanligt. Det ska dock inte verka creepy och obehagligt så vi menar mer än hand på hens axel när ni pratar om någonting eller när du skrattar. Det ska ändå vara naturligt!

5. Skicka hjärtemojis

Lägg till ett litet hjärta när ni sms:ar. Det kommer få din crush att fundera på vad du egentligen menar – och börja tänka på dig på ett annat sätt.

Läs mer!
16 awkward saker som sker när du har en crush på någon
Sju tecken på att din crush inte är rätt för dig
Så går du vidare när du har blivit dumpad

Av: Mina Gilbertsson

Foto: IBL