avsloja-kanslor-crush

7 smarta sätt att avslöja dina känslor för din crush

Har du en crush på någon, men vet inte hur du ska göra för att avslöja dina känslor? FRIDA ger dig sju smarta tips som får din kärlek att lägga märke till dig!

1. Sociala medier är din räddare i nöden

I dagens samhälle kan du använda sociala medier för att visa din crush att du är intresserad. Likea något på Instagram eller Facebook och börja även följ din crush på Snapchat för att få hens uppmärksamhet. Det skadar ju inte att försöka, eller hur?

Läs: 10 tecken på att du är crazy in love

2. Det är viktigt med ögonkontakt

Sitter du och funderar på hur du bäst ska fånga din crush intresse? Ögonkontakt är typ det bästa, om du gör det på rätt sätt. Se hen i ögonen och håll fast blicken i en sekund längre än vad du normalt skulle göra. Stirra dock inte! Det kan få din crush att känna sig extremt obekväm…

crush ögonkontakt


Bildkälla

3. Var dig själv – spela inte någon annan

Alla har olika personlighetsdrag; vissa är blyga medan andra är mer framåt. Ett hett tips för att få din crush intresserad av dig är att vara dig själv, helt och hållet. Försök inte att spela någon roligare eller coolare version av dig själv – du är grym precis som du är!

Läs: Hur hånglar man? Så gör du!

4. Tänk ut ett smart sätt att ta kontakt

Om ni har gemensamma kompisar så är det något du bör utnyttja. Följ med ut på saker och försök att vara på samma ställen som din crush är, så att ni träffas på naturliga sätt. Då kan du lära känna hen bättre och din crush kommer definitivt att få upp ögonen för dig!

ta kontakt med crush


Bildkälla

5. Prata med hen!

Eftersom du har en mun, är smart och har roliga saker att berätta så borde du kunna komma på samtalsämnen som kan passa bra. Ställ frågor till din crush, men ställ inga frågor som hen bara kan svara ja eller nej på. Våga prata! Vad har du att förlora?

6. Men om du är rädd för att prata med hen face to face…

… Så kan ett ”felskickat” sms göra susen. Det är ju faktiskt ganska enkelt att missta namnet Simone för Simon, eller Johanna för Johan och tvärtom. Eller hur? Så fort du har skickat smset till ”fel” person så skriver du direkt ett förlåt-sms och förklarar att du skickade fel. Då har du helt plötsligt öppnat upp för en sms-konversation. Hur bra?!

Läs: Sex killar avslöjar: ”Så flörtar vi när vi är intresserade”

7. Och om tipsen här ovan inte fungerar…

… Bara chansa – livet är för kort för att du ska sitta och vänta på att din crush ska ta kontakt med dig, eller lägga märke till dig. Skicka ett sms och fråga om hen vill hitta på något med dig. Kör hårt!

Läs även:
Sju tips som gör det mindre nervöst att flörta med din crush (vi lovar!)
Fråga FRIDA: ”Jag vågar inte ta kontakt med min crush”
7 typer av personer som du inte borde dejta

Foto: Laura Ockel on Unsplash