Annons

Annons

Sju tips som gör det mindre nervöst att flörta med din crush (vi lovar!)

Är det nervöst att flörta? FRIDA har tipsen som gör det enklare.Känns det nervöst att flörta? Med de här tipsen blir det betydligt enklare.

1. Hitta din powerlåt
Spela upp låten när du behöver peppas, som precis innan ni ska ses. Så fort du hör den kommer du känna dig mer självsäker och det blir inte lika nervöst att flörta.

2. Öva på andra
Gör flörtandet till en del av din vardag. Ge en komplimang till någon i din närhet och behåll ögonkontakten med kassören när du betalar på cafét. Då kommer det inte känns lika nervöst när du ska göra det med din crush.

Annons
Gilla FRIDA på Facebook

3. Var intresserad
Alla älskar att få uppmärksamhet så visa att du är intresserad av hen och hens liv. Ställ frågor och nicka när din crush berättar om det. Om hen mår bra av att ha dig i sin närhet så kommer personen vilja ha dig där.

4. ”Råka” skicka till fel person
Om du vill smsa eller snapa men egentligen inte vågar, skriv: ”Hej! Vad händer ikväll?”. När hen har svarat skriver du att det egentligen var till din kompis men att du självklart var intresserad av hens svar också. Sedan är konversationen igång.

5. Look a like-knepet
Om ni ses på exempelvis en fest, säg att han är lik någon men att du verkligen inte kan komma på vem. Hen kommer bli nyfiken och stanna kvar hos dig så att ni kan försöka komma på det tillsammans.

6. Gör hen nervös
När din crush smsar dig (förutsatt att ni inte skrivit till varandra tidigare) svarar du ”vem är det här?”. När personen svarar ursäktar du dig med ”Ja, men det är klart! Hur kunde jag glömma?”. Hen kommer bli intresserad!

7. Bär något utstickande
Känns det som att du är osynlig i hens närhet? Sätt på dig något som sticker ut exempelvis en tröja med tryck eller ett färgstarkt nagellack.

8. Byt bakgrundsbild
Om ni redan känner varandra: ta hens telefon, byt bild till något riktigt töntigt och säg att du tycker att den passar hens mobil bättre. Personen kommer garanterat tänka på dig varje gång hen använder mobilen (vilket är ganska ofta eller hur?).

Läs mer:
Så flörtar du på nya sätt i skolan (få din crush på fall!)
Testa: Är du bra på att flörta?
Sex killar avslöjar: ”Så flörtar vi när vi är intresserade”

Annons
Annons


AnnonsLaddar