11 saker du bara måste veta om muspruttar

11 saker du bara måste veta om muspruttar

Vad är egentligen muspruttar? Och går det att undvika dem? FRIDA listar allt du behöver veta!

Muspruttar är något som många tycker är pinsamt, men det är också lika naturligt som mens, flytningar och att du blir blöt när du blir upphetsad. FRIDA förklarar vad en musprutt är, varför det uppkommer och hur du (om du vill) kan undvika dem.

1. Under penetrerande sex, när snoppen förs ut och in i slidan, kommer det ofta in luft. Och någon gång så behöver luften komma ut igen. Då låter det ungefär som en vanlig fis, fast från snippan. Detta är helt naturligt och kallas för en musprutt.

2. Muspruttar luktar ingenting.

Läs även: Svaren på alla sexfrågor som du inte vågar ställa

3. Ibland kommer muspruttarna under själva sexet, men de kan också komma efteråt. Detta är helt normalt.

musprutt


Bildkälla

4. Muspruttar är lika naturligt under sex som att du blir våt eller skulle stöna. Det hör liksom sexlivet till.

5. Många tycker att det är pinsamt när det händer. Skulle du också tycka det kan du alltid säga att ”oj vad mycket luft det kom in i snippan nu”, för att göra det till en obetydlig grej.

Läs även: 11 saker du inte visste om snoppen

6. Muspruttar kan uppkomma i vilken sexställning som helst, men vissa sexställningar framkallar mer muspruttar än andra.

7. Muspruttar händer ALLA!

8. Många tror att det har att göra med att killens snopp skulle vara för stor – men det finns inget som bevisar att det faktiskt är så. Det kan hända oavsett storlek.

musprutt


Bildkälla

9. Muspruttar uppkommer ofta under intensivt, härligt sex. Det är ju faktiskt ett tecken på att ni har det bra tillsammans, eller hur?

10. En musprutt är egentligen ingen prutt. En prutt är när det kommer en luktande gas från tarmen, men eftersom lätet är detsamma, kallar man det i stället för musprutt.

11. Vill du undvika muspruttar kan du alltid försöka knipa ihop snippan under samlaget, och köra på ställningar där du håller ihop benen istället för att sära på dem. Men det är inget som du ska behöva fokusera på. Det viktigaste är att sexet är skönt eftersom muspruttar ju faktiskt är helt normalt.

Läs även:
7 tecken på att din snippa inte mår så bra
Fråga FRIDA: är mina blygdläppar för stora?
Min snippa luktar illa

Foto: IBL

Det här betyder ordningen på vem som kollar på dina Instagram stories (FRIDA)
Slå på ljud