Sommar-horoskop-2017-1

Horoskop: Så blir din sommar 2017

Oförglömliga resor, spännande möte och fjärilar i magen. Läs ditt horoskop och få reda på hur din sommar kommer bli.

Äntligen är sommaren här vilket betyder sommarlov. Men hur kommer din sommar att bli? Kommer du få en sommarflört, träffa nya vänner eller tjäna massa pengar?

Klicka in dig i bildspelet för att se vad stjärnorna säger!

[allergallery id=”45503″]

 

VÄDUREN – 21/3 – 20/4
Kärlek: Prognosen för din kärlekssommar ser spännande ut. Slutet av juni blir extra romantisk. I juli kan resor skilja dig från din partner eller crush. Spännande händelser i augusti gör fasta relationer tajtare och ökar kärlekschanserna för singlar.
Kompisar och nöjen: Det verkar som om du utökar bekantskapskretsen, samtidigt som banden till dina gamla kompisar stärks. I augusti är du extra social, så räkna med att du kommer bli medbjuden på massa roliga saker.
Allmänt: Slutet av juni blir roligt – om du är företagsam och tar egna initiativ. Juli lämpar sig bra för resor. En utmaning i augusti stärker din självkänsla.
Turdagar: 30 juni, 6 juli, 28 juli, 6 augusti och 19 augusti.
Bästa kärleksmatchningen: Du funkar bäst ihop med aktiva personer som dras till äventyr och får dig att skratta. Satsa på en skytt eller ett lejon.

OXEN – 21/4 – 20/5
Kärlek: Runt midsommar kan du känna dig vilsen, men Amor stärker din inre kompass i juli och har du tidigare gjort ett dumt kärleksval, hittar du rätt person nu. I augusti kan en romantisk dröm gå i uppfyllelse.
Kompisar och nöjen: Planeternas position gör dig utåtriktad och det tycks bli en sommar i festandets tecken. En vän som var viktig för dig förr, hör av sig i augusti och ni har fortfarande mycket gemensamt.
Allmänt: Sommaren blir meningsfull om du utnyttjar de möjligheter du får. En resa i juli blir lyckad. Att vara ute i naturen är bästa sättet att ladda upp inför skolstarten.
Turdagar: 24 juni, 4 juli, 19 juli, 2 augusti och 11 augusti.
Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med aktiva personer som ger dig både trygghet och passion. Satsa på en kräfta eller en jungfru.

TVILLINGARNA – 21/5 – 21/6
Kärlek: Romantiska händelser i slutet på juni gör dig hoppfull. Den mysiga känslan håller i sig under juli, då även fler möjligheter kan öppna sig. Mycket tyder på att augusti blir höjdpunkten på din kärlekssommar.
Kompisar och nöjen: Din lättsamma attityd gör att du lätt knyter nya kontakter och det blir många utekvällar och festivalbesök. Semestrar kan skilja dig och vännerna åt, men det blir extra kul när ni ses i mitten av augusti.
Allmänt: Sommaren präglas av fart och fläkt. Stjärnorna gör dig skärpt och du utvecklas inom ditt specialområde. En resa blir betydelsefull för dina studier.
Turdagar: 23 juni, 12 juli, 22 juli, 9 augusti och 23 augusti.
Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med lättsamma personer som är utåtriktade och nyfikna på livet. Satsa på en fisk eller vattuman.

KRÄFTAN – 22/6-22/7
Kärlek: Ditt kärleksliv tycks ta fart på allvar i juli, speciellt om du reser. Augusti kan bli den hetaste månaden i sommar. Singeln blir en mästare på att flörta. Du som är upptagen känner stark gemenskap med din älskling.
Kompisar och nöjen: Du kan känna dig övergiven i slutet av juni, men i juli dyker det upp en härlig person som drar med dig in i ett roligt kompisgäng. Innan skolan börjar återförenas du och dina gamla vänner på ett festligt sätt.
Allmänt: Passa på att softa runt midsommar, för juli kan bli hektisk med resor och läger. I augusti går du utanför trygghetszon på ett bra sätt.
Turdagar: 1 juli, 16 juli, 23 juli, 13 augusti och 30 augusti.
Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med en trygg person som är romantisk och engagerad. Satsa på en skorpion eller oxe.

LEJONET – 23/7-22/8
Kärlek: Sommaren startar mysigt. Kärlekstemperaturen ökar i juli, passionen slår till och du ställs inför ett viktigt beslut. Var sann mot dig själv, så väljer du rätt. I augusti blir kärlekslivet lugnare.
Kompisar och nöjen: En fest i slutet av juni blir rolig. Du kan bli osams med en vän i juli, men om viljan finns, blir ni vänner igen. Kompisarna är extra viktiga för dig i augusti och du träffar dem så mycket som möjligt.
Allmänt: Junidagarna bjuder på skön avkoppling. Det kan kännas pirrigt inför en resa eller ett läger i juli, men allt går bra. En augustiresa blir ett fint minne för livet.
Turdagar: 26 juni, 8 juli, 31 juli, 4 augusti och 16 augusti.
Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med en charmig person som är impulsiv och lite vild. Satsa på en vädur eller en skytt.

JUNGFRUN – 23/8-23/9
Kärlek: Veckorna i juni bjuder på het kärlek. Du kan drabbas av en besvikelse i juli, men ditt liv är så aktivt att det inte gör något. I augusti vaknar romantiken till liv igen och du tar igen det du har missat.
Kompisar och nöjen: Stjärnorna spår att det blir massa kompishäng i sommar. Det finns alltid någon att umgås med, var du än är. I juli hittar du tillbaka till en kompis du tappat kontakten med. En festival eller konsert i augusti blir ett speciellt minne.
Allmänt: Stjärnorna gör dig pigg och smart. Om du ska lära dig något nytt, går det utmärkt. Resor i juli blir givande. Räkna med ett klirr i kassan i augusti.
Turdagar: 10 juli, 26 juli, 12 augusti, 18 augusti och 28 augusti.
Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med en klipsk person som du kan diskutera med. Satsa på en oxe eller en stenbock.

VÅGEN – 24/9 – 23/10
Kärlek: Tiden runt midsommar går i passionens tecken. Orsaker som inte du rår för kan skilja dig och din crush åt i juli, men ni håller kontakten. I augusti värmer kärlekens sol skönt igen.
Kompisar och nöjen: Slutet av juni bjuder på roliga kvällar. Längre fram blir du god vän med någon du varit nyfiken på. Tillvaron blir fartfylld i augusti, du och kompisarna hittar på så mycket som möjligt innan skolan börjar.
Allmänt: En rolig händelse i början av juli ger dig energi. Du och en släkting kommer närmare varandra under en resa. En önskan tycks gå i uppfyllelse i augusti.
Turdagar: 28 juni, 16 juli, 27 juli, 8 augusti och 31 augusti.
Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med en intressant person som du kan prata med om allt. Satsa på en fisk eller en vattuman i sommar.

SKORPIONEN – 24/10 – 22/11
Kärlek: Tillvaron är helt okej i slutet av juni, men inget slår den semesterromans som stjärnorna spår att du får uppleva i juli. I augusti blir ditt kärleksliv inte lika dramatiskt och du får tid över att analysera dina känslor.
Kompisar och nöjen: Slutet av juni blir en intensiv tid med kompisar och fester. Du kan känna dig sårad av en väns tystnad i juli, men hen har inte glömt dig och i augusti blir allt som förr igen.
Allmänt: En resa efter midsommar ger dig härliga minnen. I juli får du pröva nya aktiviteter som du kommer få upp ett öga för. Din vinnarskalle ger dig framgång i augusti.
Turdagar: 2 juli, 13 juli, 21 juli, 10 augusti och 26 augusti.
Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med en lugn person som samtidigt är eldig. Satsa på en kräfta eller en stenbock.

SKYTTEN – 23/11-21/12
Kärlek: En fest i slutet av juni blir upptakten till en rolig kärlekssommar. Romantiska möten i juli gör dig extra kärleksfull. Glöden håller i sig i augusti och inga mörka moln hotar din lycka.
Kompisar och nöjen: En vänskap som känts seg, får en nytändning efter midsommar och ni har jätteroligt ihop igen. Längre fram i sommar får du bevis för att du har många fina vänner. En festivalhelg i augusti blir jätterolig.
Allmänt: Du är fokuserad, främst i juli, och får framgång i allt du gör. Om du åker på en resa, ser du till att den blir lärorik. Du kan göra en bra affär i augusti.
Turdagar: 27 juni, 15 juli, 29 juli, 17 augusti och 25 augusti.
Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med en äventyrslysten person som alltid har något kul på gång. Satsa på ett lejon eller en vädur.

STENBOCKEN – 22/12 – 20/1
Kärlek: I början av sommaren kanske du inte träffar din partner eller crush tillräckligt ofta. Men ge inte upp hoppet. I juli är passionen hetare än solen. I augusti släpper du in kärleken i ditt liv på allvar.
Kompisar och nöjen: Att knyta nya vänskapsband är viktigt och du får träffar nya människor på resor och fester under hela sommaren. I augusti får du tillfälle att visa att du alltid ställer upp för en god vän.
Allmänt: Stjärnorna gör dig nyfiken på livet och det blir en äventyrlig sommar då vad som helst kan hända. I augusti upptäcker du dolda talanger som imponerar på andra.
Turdagar: 25 juni, 11 juli, 24 juli, 1 augusti och 22 augusti.
Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med en seriös person som vill utvecklas och lära sig nya saker. Satsa på en jungfru eller en skorpion.

VATTUMANNEN – 21/1 – 19/2
Kärlek: En oskyldig flört i juni piggar upp, men du som är upptagen ska inte riskera din relation. Din självkänsla ökar och du släpper fram ditt modiga jag i juli. I början av augusti kan en kärleksdröm slå in.
Kompisar och nöjen: Du jobbar hårt på att hålla kontakten med kompisarna hela sommaren, trots resor. Av en slump träffar du någon i juli som kan bli en nära vän. I augusti festar du och gänget loss rejält.
Allmänt: Sommaren får en kanonstart och du tycks bli fastna för ett intresse som du får nytta av under en resa. Envishet är nyckeln till framgång i augusti.
Turdagar: 22 juni, 3 juli, 30 juli 15 augusti och 29 augusti.
Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med en hängiven person som hatar orättvisor och står på de svagas sida. Satsa på en tvilling eller en våg.

FISKARNA – 20/2-20/3
Kärlek: Svartsjuka kan ställa till det i slutet av juni, men julisolen lugnar upprörda känslor. I augusti får den upptagna fiskens relation en nytändning och singelns kärleksliv blir extra spännande.
Kompisar och nöjen: Mycket tyder på att du och en kompis förverkligar en gemensam dröm i början av sommaren, kanske handlar det om en resa. I augusti har du chans att träffa nya vänner på en stor fest.
Allmänt: På det stora hela blir sommaren problemfri. Förvisso ställs det krav på dig i juli, men du lever upp till förväntningarna. I augusti sätt din känsla för rättvisa på prov.
Turdagar: 29 juni, 18 juli, 25 juli, 5 augusti och 27 augusti.
Bästa kärleksmatchningen: Du passar bäst ihop med en öppenhjärtig person som kan lyssna och ta dina drömmar på allvar. Satsa på en fisk eller en våg.

Läs också:
Så kysser du – enligt ditt stjärntecken
Fånga din crush – med hjälp av ditt stjärntecken
Horoskop: Så kommer ditt 2017 att bli

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Av: Britt-marie Rasque

Foto: Unsplash/Kristopher Roller, IBL