Artikeln innehåller reklamlänkar
Göra om rummet

6 enkla sätt att förnya ditt rum

Det kan kännas ibland som att ditt rum alltid har sett likadant ut och det känns inte mysigt längre. Som tur var kan du med några små trick få det att kännas helt nytt!

1. Möblera om

Ett enkelt sätt att få ditt rum att kännas nytt är att möblera om. Kanske din säng står bättre någon annanstans eller så kan du flytta om dina saker du har på hyllorna.

2. Köp nya dekorationer

Ett annat sätt att få ditt rum att kännas nytt är att investera i nya dekorationer. Det kan vara allt från nya tavlor, ljus eller kuddar. Om du redan har tavlor på väggarna så kan ett knep vara att byta ut postern inuti den!

Gör om ditt rum


1. Doftljus från Voluspa (länk till Apprl).
2. Kuddfodral från Spira (länk till Apprl).
3. Tavla som du kan skriva egna meddelande på från Design letters (länk till Apprl).
4. Marmorbox från House Doctor (länk till Apprl).
5. Poster från Ellos Home (länk till Apprl).

3. Rensa ur

Ibland kan det vara så att ditt rum känns tråkigt för att du har alldeles för mycket saker. Ta en dag och rensa ur hela ditt rum. Vad kan kastas och vad ska du behålla?

4. Byt påslakan

Sängen är oftast det centrala i ditt rum och har du en stökig säng kommer hela ditt rum kännas stökigt. Så om du är sugen på att snabb förnya ditt rum kan det vara en ide att byta påslakan eller köpa nya kuddar till sängen!

5. Ändra belysningen i ditt rum

Belysning är A och O när det kommer till att göra ditt rum mysigt. Det du kan göra är att antingen testa att flytta lamporna i ditt rum eller skaffa nya. Det kanske räcker med en ny lampskärm eller så kan du testa att ha en ljusslinga istället!

6. Måla om

Om du är supertrött på ditt rum så kan det vara dags att måla om. En ny färg kan definitivt pigga upp ditt rum. Dubbelkolla med dina föräldrar bara innan du gör det!

Alla produkter i den här artikeln är utvalda av FRIDAs redaktion, och länkas till återförsäljarna genom tjänsten Apprl.

Läs mer:
Test: Vilken kändis höststil borde du inspireras av?
Så hittar du Netflixs hemliga filmkategorier
20 saker att göra när du har tråkigt

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL