Maxa sista dagarna på jullovet

Så maxar du sista dagarna av jullovet

Snart är jullovet slut och det är dags att återvända till skolbänken. Så passa på och maxa de sista dagarna. Vi berättar hur!

Årshoroskop – Så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken Gör egen glass
Istället för att bara köpa en burk med glass kan du ta glassen till nästa nivå. FRIDAs recept på cookie dough-glass är amazing!

Hemma-spa
Passa på att skämma bort dig innan allvaret börjar igen. Unna dig hemma-spa och koppla av maximalt. Lägg en ansiktsmask, hårinpackning och ge dina händer och fötter en manikyr och pedikyr. Det kommer garanterat få dig på ännu bättre humör.

Film-marathon
Kolla på så många filmer du orkar tillsammans med en kompis under 24 timmar. Om ni vill så kan ni tävla om vem som somnar först. Typ: ”Den som somnar först måste bjuda på McDonalds”. Vi lovar att ni kommer få ett gott skratt dagen efter och kanske till och med en god gratis lunch.

Gör personliga t-shirts
Ta fram en gammal t-shirt du inte använder och köp tygpennor och annat pyssel som man kan fästa på tyg och gör egna t-shirts. Citat, patches och mönster som bara du inte din BFF förstår är ett vinnande koncept!

Sätt ihop outfits till skolstarten

Ibland kan det kännas som att du inte har några kläder alls och då kan du behöva gå igenom din garderob ordentligt. Ett tips är att faktiskt riva ur allting och sedan sortera och vika samt hänga in allt igen. Då kan du nämligen hitta plagg du helt glömt bort att du hade. Därefter kan du börja sätta ihop outfits du kan bära när skolan börjar igen. Kanske en tröja du helt glömt bort passar perfekt med din nya kjol?

Vila
Det är helt okej att bara ligga kvar i sängen och lata sig. Spara kraven till skolstart. Du har förtjänat ditt lov så ta vara på tiden och vila ut.

Unna dig en lyxfrukost
Det är sällan man har tid att unna sig en lyxfrukost under skolmorgnarna så passa på och gör det nu! Kanske pannkakstårta, gröt eller en maxad smörgås med extra allt? Gör din favoritfrukost och ta din tid till att äta den. No stress!

Läs mer:

Årshoroskop – Så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken

Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021

12 anledningar till att jullovet är bättre än sommarlovet

Av: Namita Arora

Foto: IBL