Horoskop-2017-bakgrund

Hur kommer din vecka att bli? Läs ditt horoskop för vecka 20 2018 här!

Hur kommer din vecka att bli? Se vad stjärnorna säger och läs ditt horoskop för vecka 18 2018 här!

Planeternas position får dig att känna dig i balans i skolan och på fritiden. Ett frågetecken som irriterat dig i skolan rätas ut och du trivs bra ihop med klasskompisarna. Det är dags att börja spara pengar inför sommarens aktiviteter. Fasta relationer är kärleksfulla och du som är singel har chans att träffa en ny crush i en vardaglig situation.

Spännande händelser får dig att se ljust på framtiden.

Mycket tyder på att du gör framsteg i ett skolämne som annars är ganska svårt. Att lägga tid på familj och vänner lönar sig – du får mycket kärlek tillbaka. Amors påverkan får dig att sprida romantiska vibbar omkring dig. Singeln har chans att få kontakt med någon som du tidigare varit hemligt förälskad i. Du som är upptagen har det extra bra med din partner.

Livet är inte bara plikter – du måste roa dig också.

Det verkar som om någon i skolan försöker provocera dig att börja tjafsa. Gå inte i den fällan, håll dig lugn och gör det du ska. Du får en suverän möjlighet att avsluta ett fritidsprojekt som dragit ut på tiden. Det är bra att tänka på andra när det handlar om romantik. Samtidigt är det viktigt att du tar plats och är nöjd med ditt kärleksliv.

Gilla läget – om du inte kan ändra på situationen.

I början av veckan kan oförutsedda svårigheter dyka upp i skolan. Sopa inte problemen under mattan utan tackla dem direkt så ordnar sig allt till det bästa. En uppmuntrande kommentar från en kompis fördjupar er vänskap. Amor ser till att du har tur i kärlek och ingenting är omöjligt. Men var inte för otålig, ibland måste kärleken få ta sin tid.

Glada tankar får en jobbig sak att ändras till något bra.

Kraven tycks öka i skolan men lägger du in en högre växel redan i början av veckan så gör det tydlig skillnad till din fördel. Mycket tyder på att fritiden blir trevlig och du har mycket kontakt med kompisarna. Det verkar som om singeln dras in i ett spännande kärleksäventyr. Du som är upptagen kan se fram emot romantiska träffar med din partner.

Du får klarhet i en fråga som bekymrat dig ett tag.

Planeternas position påverkar din skolsituation positivt. Arbetet flyter på smidigt och du får beröm för något du inte trodde lärarna skulle märka. Det är helt okej att bli trött på sina kompisar, men ta inga drastiska steg. Innerst inne så har ni fortfarande en stark vänskap. Den romantiska biten av ditt liv tar fart ytterligare och spännande händelser väntar.

Red ut en mindre händelse innan den växer till en konflikt.

Planeternas påverkan gör dig extra snabbtänkt. Känn dig inte tvungen att vänta in andra utan plugga på i din egen takt. Har du åsikter som du vill dela med dig av? Nu lyssnar många andra på dig och tar in det du säger. Du har makt att påverka! Du får nytta av dina kompisar i kärleksfrågor, de kan dels ge goda råd och dels presentera dig för en ny crush.

Svälj inte allt som andra säger – gör en egen bedömning.

Om du har jobbat flitigt i skolan den senaste tiden så får du din belöning nu. Ansträngningar ger faktiskt resultat! Märker du att en kompis inte är som hen brukar vara så tveka inte att fråga hur hen mår. Kärlekslivet tycks bli lite hetare. Du som är singel har stora chanser att möta en person du kommer utveckla starkare känslor för. Fasta par tycks komma varandra ännu närmare.

Se upp! Någon som verkar snäll kan ha falska syften.

Någon kan försöka ge dig dåligt samvete i skolan men strunta i det. Du har inte gjort fel och har inte ansvar för hur studierna går för andra i klassen. Du och dina vänner har jätteroligt ihop på fritiden. Mycket tyder på att du kan hamna i en romantisk situation som är svår att analysera. Ta inga beslut innan du har hela bilden klar för dig.

Var redo – en fantastisk möjlighet väntar runt hörnet.

Mycket tyder på att du hör eller läser något som fångar ditt intresse och som kan påverka dina framtidsplaner i skolan. Det är bäst att vara på din vakt och inte skvallra för mycket när du hänger med nya bekantskaper. Mycket tyder på att ett spännande kärleksäventyr väntar dig som är singel. Helgen blir extra romantisk för upptagna stenbockar.

Kanske dags att säga hej då till någon som stjäl energi.

Mycket tyder på att du hittar en tvillingsjäl i skolan som delar ditt intresse för ett speciellt ämne och ni peppar varandra att bli ännu duktigare. Du känner dig energisk på fritiden och umgås mycket med kompisarna och familjen. Stjärnornas bästa kärlekstips är att du och den du är ihop med eller flörtar med ska vara extra gulliga mot varandra.

Ibland måste man släppa kontrollen för att ha roligt.

Planeternas påverkan gör dig trygg i dig själv i skolan vilket gör att du vågar visa vad du kan. Det leder i sin tur till bra resultat i skolan! Ta inga större risker på fritiden och håll hårt i pengarna. Du skickar ut bra vibbar och har många beundrare. Men var ärlig när det gäller kärlek och flörta inte för skoj skull, här finns risk att såra någon annan.

Stå upp för den du är och låt ingen annan förminska dig.

Läs mer!
Årshoroskop: Så kommer ditt 2018 att bli
De här tv-serierna borde du titta på – enligt ditt stjärntecken
Guide: Så kysser du – enligt ditt stjärntecken

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Unsplash