Horoskop vecka 53 2020

Horoskop vecka 53 2020 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir vecka 53, 2020 för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Väduren 2020

Stjärnorna spår att veckan blir jättehärligt och du umgås mycket med kompisarna. Mycket tyder på att du återförenas med en trevlig vän som du tyvärr inte träffar så ofta. Nyårsafton blir mycket roligare än du kunnat hoppas på och du som är singel kan träffa någon som får hjärtat att klappa. Du som är upptagen har det bra ihop med din älskling.

Ta mod till dig och gör det där som du drömt om länge.

OXEN 21/4 – 20/5

Oxen 2020

Det tycks bli omväxlande dagar, ibland är du väldigt aktiv och mellan varven kopplar du av, vilket är jätteviktigt för din hälsa. Mycket tyder på trevliga upplevelser tillsammans med familjen, som ger dig både glädje och nya kunskapskickar. Nyårsafton skapar romantiska möjligheter för både fria och upptagna oxar som bådar mycket gott inför 2021.

Ställ upp för en annorlunda kompis som känner sig utanför.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Tvillingarna 2020

Du har massor av energi och passar på att göra allt du inte hunnit under hösten. Eftersom stjärnorna gör dig ännu mer utåtriktad än vanligt, kan du räkna med att träffa många trevliga personer som ger dig positiv energi. Mycket tyder på att nyårsafton blir givande på flera olika sätt och chansen är stor att du även får uppleva en hel del romantik.

Håll koll – så slipper du hamna i en strulig situation.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Kräftan 2020

Veckan tycks få en kickstart tack vare en rolig aktivitet och resten av perioden verkar också bli meningsfull. Du är sympatisk och underhållande och flera mysiga personer söker kontakt med dig. Nyårsafton bjussar på något alldeles extra och glöm inte bort ett nyårslöfte. Ingenting tycks kunna stoppa dina romantiska planer och 2021 börjar lovande.

Du tjänar på att vara modig - den som vågar den vinner.

LEJONET 23/7 – 22/8

Lejonet 2020

Stjärnorna spår sköna dagar. Unna dig att att vila ut, det är du värd efter en jäktig höst. Medan du laddar batterierna passar det bra att tänka framåt och lägga upp smarta planer inför 2021. Du får en fin möjlighet att visa omgivningen att du är en klok person att räkna med. En spontan grej på nyårsafton gör dig lycklig. Romantiska känslor fördjupas.

Ditt liv blir händelserikt när du är öppen för nya tankar.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Jungfrun 2020

Du kan se fram emot härliga dagar med nyårsafton som den festliga höjdpunkten. Mycket tyder på att du får vara med om spännande saker om du fokuserar på möjligheterna. Så häng med om en kompis försöker locka med dig att på en ny aktivitet. Det ligger kärlek i luften, även om du kanske inte hinner träffa den du älskar så mycket som du skulle vilja.

Smarta initiativ från din sida gör dig ännu mera behövd.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Vågen 2020

Ledigheten ger dig gott och du känner dig peppad inför 2021. Du umgås mycket med alla omkring dig som du tycker om. Du får också tillfälle att komma i kontakt med dina djupaste känslor och öppna dig för lekfullhet och fantasi. Det verkar hetta till mellan dig och en person under på nyårsafton. Tänk på att kärleken kan visa sig på flera olika sätt.

En viktigt steg framåt gör tillvaron roligare och enklare.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Skorpionen 2020

Du har turen på din sida och lyckas med det mesta. Ett möte med en kär släkting, som du inte har möjlighet att träffa så ofta, blir lyckat. Mycket tyder på goda resultat om du tar mod till dig och använder dig av dina dolda talanger. Ett löfte på nyårsafton kan bli en romantisk vändpunkt och stärka såväl fria som upptagna skorpioners kärleksliv.

Bra förändringar kan leda till ännu bättre vanor.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Skytten 2020

Veckan går i en rasande fart, du har massor av roliga saker på gång, både hemma och ihop med vännerna. Nyårsafton blir en utmaning, då kan vad som helst hända - på ett positivt sätt förstås. Stjärnorna tipsar dig att satsa på en ny hobby. Singeln faller för snyggingar som är intressanta att diskutera med. Fasta förhållanden fördjupas och utvecklas.

När du minst anar det kan en önskan gå i uppfyllelse.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Stenbocken 2020

Veckan blir en mix av familjemys och roligt häng med kompisarna. Om du har en stund över, är det läge att samla info inför ett kommande projekt. Ge gärna ett nyårslöfte, för planeternas position stärker dina chanser att hålla det. En trevlig händelse på nyårsafton kan leda till romantik, men bli inte förvånad om dina framgångar skapar svartsjuka.

Dags för en nystart med fräscha planer och framtidsmål.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Vattumannen 2020

Planeternas positiva påverkan gör att du och alla i din omgivning visar sina bästa sidor just nu och det blir en vecka som går i vänskapens och de goda relationernas tecken. Mycket tyder på att något du läser eller hör, väcker ditt intresse för en viktig fråga. Romantiska vindar sveper in och nyårsafton kan bli kärleksfull för dig som är vattuman.

Dra inte för snabba slutsatser utan tänk till ordentligt.

FISKARNA 20/2 –20/3

Fiskarna 2020

Planeternas position skapar goda förutsättningar för en varierande och trivsam tid. Om du är på rätt ställe vid rätt tidpunkt händer det roliga saker. En kompis kan känna sig deppig. Du ger ett fint stöd genom att finnas där och lyssna. Nyårsafton blir lika festlig som du förväntat dig. Är du uppriktig i din kärlek, så får du ett kärt gensvar.

Någon i din närhet är inte så tuff som hen låtsas.

Läs mer:

Årshoroskop – Så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken

Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig