Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 35 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Tack vare en hel del funderingar under sommarlovet på vad du ska göra i framtiden, satsar du villigt och ambitiöst på skolarbetet redan nu. Dubbelkolla meddelanden du skickar eller lägger ut på sociala medier, det är lätt hänt att det slinker med fel som kan förvirra andra. Ge dig själv tid att tänka över vad som är rätt när det handlar om kärlek.

De magiska ögonblicken kan ske när du minst anar det.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Det verkar som om en inflytelserik person i skolan har höga tankar om dig och ger dig ett eftertraktat uppdrag. Veckan kan bli hektisk, men helgen blir avkopplande. Mycket tyder på att du får kontakt med en person som du har beundrat tidigare. Du har kontroll över ditt kärleksliv och stjärnorna spår att du gör en romantisk erövring på en fest.

Säg ifrån om andra ställer krav som gör dig stressad.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Du kan känna dig trögstartad i skolan, men när allt drar i gång på allvar, så flyter det på snabbt och lätt igen. Hör av dig till gamla kompisar som du inte träffat så ofta på den senaste tiden. De kanske undrar var du har tagit vägen? När det gäller kärlek, är det smart att ta chansen när den dyker upp. Fundera inte över om det är rätt tidpunkt.

Visa ditt intresse om en kompis vill anförtro sig åt dig.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Allt kommer att gå bra i plugget – speciellt om du satsar på sådant du vet fungerar. De säkra korten är de bästa nu. Stjärnorna tipsar dig att testa en ny aktivitet du inte prövat tidigare, den ger både nöje och avkoppling. Amor tycks ha ett gott öga till dig som är kräfta. Men jäkta inte i romantiska frågor. Kärleken får ta den tid den behöver.

Hoppa inte mellan uppgifterna – var skärpt och fokuserad.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Det är okej för dig att plugga igen, eftersom fasta rutiner ger dig energi. Mycket tyder på att en bra lärare får dig att engagera dig lite extra i skolan. På det sociala planet är du också aktiv och står mitt i händelserna centrum. Planeternas påverkan gör dig som är fri, sugen på ett kärleksäventyr. Upptagna lejon får också en romantisk vecka.

Dags att reda ut något du borde tagit itu med tidigare.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Stjärnorna fyller dig med energi. Men även om du har ork, så kan du inte fokusera på allt samtidigt. Ägna dig åt en sak i taget, skolarbete på dagtid och kompisar på fritiden. Apropå vänner, så är du något av en ledargestalt nu. Det är full fart på kärlekslivet. Men undvik alltför tvära känslokast, annars hänger inte din älskling eller flirt med.

Följ goda råd – det kan leda större frihet för din del.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Som det ser ut, kommer du att lära dig något i skolan den här veckan, som kanske inte känns meningsfullt, men som du däremot får nytta av längre fram. Det är frestande att föra vidare ett saftigt rykte. Men tänk på att det kan skada andra och det är ju inte heller roligt att framstå som skvallrig. Du kan räkna med en hel del chanser till romantik.

Gamla välkända vägar leder inte alltid mot bästa målet.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Mycket tyder på att du styr kursen mot ett nytt mål i skolan. Även om det är pirrigt att testa nya vägar, behöver du inte vara orolig. Förändringar leder till utveckling. Det kan vara svårt att inte ta ställning när kompisar är osams, men du tjänar i längden på att vara neutral. Dra lärdom av gamla kärleksmissar, så att du inte gör samma fel igen.

Du kan vända allt till din fördel om du kämpar envist.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Du tycks bli mer och mer aktiv, ju längre veckan går. Att energin ökar påverkar skolarbetet bra och leder även till att du kastar dig över ett nytt fritidsintresse. Mycket tyder på att en kompis räddar dig ur en pinsam situation, så visa din tacksamhet. Tappa inte modet om kärleksplaner ändras i sista sekund. Det dyker upp ett bättre alternativ.

Ibland är det bättre att vara tyst än att kritisera andra.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Stjärnorna tipsar dig att vara noggrann i skolarbetet och ta god tid på dig, genvägar leder inte till framgång just nu. Du och en kompis upptäcker att ni har ytterligare ett intresse som fördjupar er fina vänskap. Oroa dig inte över en eventuell kärleksdipp i början av veckan. Motgångar förvandlas till medgångar och helgen tycks bli romantisk.

Slösa inte energi på sådant du inte kan styra över själv.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Mycket tyder på att det kommer att ske roliga saker i skolan som får dig att trivas. Häng på så många aktiviteter som du hinner och orkar. En kompis verkar lite håglös och passiv. Du är rätta personen att ge uppmuntrande ord som får hen att komma i gång igen. Att tillvaron är tillbaka i dess vanliga rutiner gör att kärlekslivet får ny näring.

Låt inte ett litet hinder stå i vägen för din framgång.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Planeternas position pekar på att du gör framsteg i skolan om du är öppen för nyheter. Motstå frestelsen att ta ett överilat beslut i en fråga som rör din fritid. Du blir en vinnare om du tar dig tid att tänka till. En kompis visar att hen står på din sida. Om kärleken går på sparlåga i början av veckan, ger en romantisk vändning i helgen en kick.

Om du bjuder på dig själv får du dubbelt tillbaka.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Det här är dina favorit-snacks – baserat på ditt stjärntecken

Så flörtar du på nya sätt i skolan (få din crush på fall!)

Guide: Så kysser du – enligt ditt stjärntecken