Horoskop 2021

Horoskop vecka 1 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir första veckan på nya året för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Väduren 2021

Det verkar bli en lagom aktiv vecka. Du hittar på en hel del roliga saker med likasinnade kompisar, samt tar det lugnt med film och musik när du känner för det. Ta emot en ursäkt från en person om ångrar en korkad handling. Luften fylls av romantiska känslor och både fria och upptagna vädurar tycks kunna räkna med en kärleksfull och mysig period.

Visa att du uppskattar alla fina komplimanger du får.

OXEN 21/4 – 20/5

Oxen 2021

Du slutför äntligen en viktig grej och både du och andra blir nöjda med resultatet. Allt känns jätteroligt, när du träffar kompisar du inte hängt med under lovet. En liten fest ger självkänslan en kick. Mycket tyder på att kärleken griper tag på ett positivt sätt. Känslorna är stabila i fasta relationer. Heta blickar kan utvecklas till romanser.

Håll fast vid din övertygelse även när det blåser hårt.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Kompisar och familjen är extra viktiga. Använd slutet av lovet till att fördjupa kontakten med personer som du kanske inte hunnit träffa den senaste tiden. Du har chans att göra ett lyckat klipp. Nöj dig inte med att dagdrömma om kärlek. Singeln har en flirt inom räckhåll, så ta första steget. Egna initiativ är jättebra för fasta förhållanden.

Njut av nuet - men tänk också på att planera framtiden.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Mycket tyder på att 2021 börjar bra. Din längtan efter omväxling, nöjen och kompisträffar, uppfylls. Sträck ut en hand till en person som ber om din hjälp. Dels får du uppskattning och dels blir det också en rolig upplevelse för dig. Det ligger en romantisk känsla i luften som gör dig förväntansfull. Ta för dig av vad Amor har att erbjuda.

Granska ett förslag noga – allt är inte guld som glimmar.

LEJONET 23/7 – 22/8

Planeternas position gör dig nyfiken och sällskaplig. Mycket tyder på att du prövar en kul aktivitet som du får glädje av även längre fram. En improviserad utekväll blir skojig. Nya kontakter ger dig större förståelse för personer som har det jobbigt. Du som är singel kan träffa en snygging tack vare dina kompisar. Fasta relationer känns mysiga.

Andra lyssnar på dig – passa på och lägg fram dina planer.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Veckan kantas av trevliga upplevelser och du verkar få en mer nyanserad syn på en person som verkat lite mystisk. Planeternas position gör dig intresserad av kultur, så passa på att mysa med en bra bok eller se en intressant film med kompisarna. Singeln har chans på en sexig romans. Du som är upptagen upptäcker att din älskling har dolda talanger.

Umgås med glädjespridare – att skratta ger rätt energi.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Du tycks utnyttja ledigheten på bästa sätt. En angelägen fråga får dig att ta ställning och du övertygar andra att också engagera sig. Umgänget med kompisarna blir givande på ett lugnt sätt. Du som är upptagen njuter av att träffa din älskling. Du som är singel har troligen redan spanat in en någon. Kanske är det dags att visa ditt intresse?

Du sparar tid och kraft om du förhindrar en konflikt.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Planeterna position gör dig vaken och entusiastisk och därför har du lätt för att sysselsätta dig. Om dina närmaste kompisar ger dig förtroenden, så var öppenhjärtig tillbaka. Andra uppskattar att också du berättar om dig själv. Romantiska stjärnor vägleder dig in i det nya året. Både upptagna och fria skorpioner känner sig lekfulla och flirtiga.

Var beslutsam – du vinner på att visa vad du vill.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Du gillar vara i gång, både på egen hand och med kompisarna. Passa också på att koppla av och samla kraft inför skolstarten. Just du är rätt person att få en deppig kompis att se livet från den ljusa sidan. Om det inte redan finns en speciell person i singelns liv, kan det dyka upp en goding. Den upptagna skytten har en trygg älskling att gosa med.

Gamla bekymmer tycks vara bortblåsta, nu ser du framåt.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Det är mycket du vill hinna med innan plugget börjar. Om du planerar dina dagar på rätt sätt, så får du tid till allt du vill göra. Stjärnorna spår att en gemensam fritidsaktivitet gör dig och en kompis tajtare. Känns det konstigt mellan dig och en person, så prata med hen och ställ allt till rätta. 2021 ger ditt kärleksliv ett sensuellt lyft.

Sök sanningen och acceptera inte andras undanflykter.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Du har förmågan att se fördelarna med det mesta som sker och det gör tillvaron till en fest. Din vänliga humor och medryckande energi gör dig till en eftertraktad vän och du har många att umgås med. En ganska speciell julklapp visar sig vara mer användbar än väntat. Amor ger ditt kärleksliv en obekymrad profil och du tar dagen som den kommer.

En spännande idé blir tydlig och känns verkligare.

FISKARNA 20/2 –20/3

Den sköna ledigheten har gjort dig avspänd och lugn. Tillsammans med dina vänner ägnar du dig åt roliga, men kanske lite annorlunda, tidsfördriv. En släkting har plötsligt lättare för att visa sina känslor och ni kommer närmare varandra. Kärleken tar ganska mycket plats i ditt liv. Singeln flirtar och du som är upptagen träffar din älskling ofta.

Unna dig att njuta av allt fint tillvaron bjuder på.

Läs mer:

Årshoroskop – Så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken

Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig