Därför ser McDonald’s hamburgare inte ut som i reklamen

Därför ser McDonald’s hamburgare inte ut som i reklamen

Brukar du bli irriterad på att McDonald’s hamburgare inte ser ut som på bilderna i restaurangen? Här är förklaringen!

Om du brukar äta på McDonald’s har du säkert varit med om att hamburgaren inte ser ut som i reklamen eller på bilderna bakom kassan. Medan burgaren ser stor, saftig och extra lyxig ut på bild, brukar den vara betydligt plattare i verkligheten.

Missa inte! Här får du äta gratis hamburgare varje dag – för resten av livet

Nu avslöjar McDonald’s hur det kommer sig. I en video som Omtalat skriver om visar de knepen som gör att hamburgarna ser extra goda ut på bilderna.

Videon har lagts ut på McDonald’s danska Facebooksida och där får vi veta att ingredienserna är exakt desamma men att anledningen till skillnaden dels beror på är att det ska gå snabbt i restaurangen och att de därför inte hinner vrida och vända på varje detalj då, som i reklamstudion.

Dessutom måste alla hamburgarens ingredienser vara synliga på bild, vilket gör att den upplevs som större. När hamburgarna är fotade redigeras de dessutom i Photoshop för att se ännu godare ut.

Tycker du att McDonald’s luras när de gör så här, eller tycker du det är bra? Spana in videon nedan för att se exakt hur det går till!

OMG! McDonalds lanserar en ny efterrätt – så gott!

Läs mer:
Här är den nya snabbmaten som redan gör succé
McDonalds satsar på lyxigare pommes frites – du kommer älska det!
Recept: Så gör du dina egna amerikanska donuts

Källa Omtalat
Bildkälla IBL