Annons

Annons

Här får du äta gratis hamburgare varje dag (för resten av livet!)Vad säger du om vi säger att det finns en restaurang som vill ge dig gratis hamburgare varje dag för resten av ditt liv? Du behöver bara göra en enda sak först.

Det finns en restaurang som vill förverkliga dina drömmar. Matkedjan Mr Burger erbjuder nu dig en gratis hamburgare varje dag under resten av ditt liv. En livsförbrukning av hamburgare alltså… Är inte det typ det bästa du har hört?!

Annons

Läs: Här är staden som inför 18-årsgräns på McDonald’s

Triplets can be a handful. Click the link in our bio for today's locations! #MrBurger

Ett foto publicerat av Mr Burger (@mrburgertruck)

Gilla FRIDA på Facebook

Det finns dock ett villkor – du måste byta efternamn till Burger! De första tio personerna som lagligt ändrar sitt efternamn och skickar ett bevis till restaurangen innan den 31 juli får äta gratis hamburgare för alltid (eller tills du väljer att byta ditt efternamn igen).

Läs: Här kan du äta Eric Saades hamburgare

Du får dock inte äta hur många som helst, men du får en hamburgare per dag. Win! Kravet är att du måste vara över 18 år och förmodligen behöver du bo i Australien, där restaurangerna finns. Men på riktigt, att byta efternamn och flytta till Australien är kanske inte någon större uppoffring för att få äta gratis hamburgare för resten av livet…? Heheh.

Läs även:
McDonald’s inför buffé (ät så mycket du vill!)
McDonald’s satsar på lyxigare pommes frites (du kommer älska det!)
Här är burgaren som försvinner från McDonald’s

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar