Åtta saker du kan göra för att de sista månaderna under 2017 blir årets bästa

Åtta saker du kan göra för att de sista månaderna under 2017 blir årets bästa

Det är inte allt för långt kvar på 2017, men än är det inte för sent att få de bästa månaderna på året. Så här gör du hösten till den bästa någonsin!

1. Lägg inte tid på någon som inte är intresserad

Har du haft en crush under året men som fortfarande inte är besvarad? Då är det dags att släppa den personen nu. Det är så onödigt att slösa tid på en person som inte uppskattar dig och som inte lägger ner lika mycket energi och tid på dig som du gör på hen.

2. Plugga fokuserat

Höstterminens betygssättning börjar närma sig. Och även om det är jättetråkigt att plugga så går det att göra det effektivt. Bestäm en tid då du pluggar varje dag, lägg ifrån dig mobil och dator och ge läxor och prov ditt fulla fokus under de här timmarna. Belöna dig sen med att se din favoritserie!

3. Skriv en lista med mål

Fundera på vad du vill uppnå under den här sista tiden av året och hur ska du göra för att nå det. Genom att skriva ner dina mål kommer de bli ännu tydligare. Du kan även börja fundera på vad du ska skriva upp på din lista för 2018.

4. Börja se en ny tv-serie

Känslan av att börja på en ny serie och ha flera säsonger framför sig är oslagbar. Stäng in dig på rummet en helg och sträckkolla! Här listar FRIDA några av våra favoriter.

5. Gör det du skjutit upp

Finns det någonting som du har undvikit att göra under året? Som att rensa garderoben, höra av dig till en gammal kompis eller hälsa på en släkting? Då ska du göra det nu! Det kanske känns lika ansträngande som att bestiga berg men när du väl bestämmer dig och tar tag i det så kommer det gå snabbt och enkelt.

6. Sprid bra energi

Alla människor dras till andra människor som är glada och sprider positiv energi. Bli en av dem! Låt inte höstmörkret förstöra ditt humör utan sprid komplimanger, bjud på ett leende och styr upp filmkvällar.

7. Stäng inte in dig

När mörkret och kylan kommer är det lätt att bli osocial och bara stänga in sig på sitt rum. Utnyttja i stället årstiden och var ute så mycket som möjligt. Gå en promenad i solen och fika med dina kompisar. Bara för att det blir kallare behöver inte livet bli tråkigare!

8. Skäm bort dig själv

Många upplever att de inte känner sig lika snygga som på sommaren. Oavsett om det är ytligt så kommer du förmodligen må lite bättre av att ha lagt ner tid på ditt utseende. Måla naglarna, färga ögonbrynen eller ge kroppen en omgång brun utan sol. Att köpa en ny stickad tröja eller höstjacka gör inte heller saken sämre.

Läs mer!
Kärlekshoroskop: Så kommer din höst att bli 2017
Höstens hetaste nageltrender 2017 – allt du behöver veta
Höstens mysigaste dejter (som du måste testa)

Foto: IBL