Annons

Annons

Åtta tv-serier du absolut inte får missa

Tips-tv-serier


Har din favorit tv-serie tagit slut? Då har du kommit rätt. Här är åtta tv-serier du inte får missa!

The bold type
Serien handlar om tre tjejkompisar som jobbar på tidningen Scarlet. Vi får följa dem i deras resa i att hitta sig själva och vad de vill göra med sina liv. Du kan se hela första säsongen på SVT play.

Annons

Famous in love
Famous in love handlar om Paige som fått en huvudroll i en stor film. Men vägen mot toppen är inte alltid lätt och hon stöter på flera problem. Den första säsongen samt de första avsnitten av säsong 2 finns på HBO.

Star
Om du älskar musik är det här serien för dig. Den handlar om tre starka tjejer som mot alla odds bildar en musikgrupp i Atlanta.

Shadowhunters
Serien Shadowhunters handlar om en tonåring vars liv vänds upp och ned när hon får veta att hon är till hälften ängel och hennes uppdrag är att jaga demoner. Säsong 1, 2 och 3 finns på Netflix.

13 reasons why
Serien 13 reasons why handlar om en Clay som hittar en bunt kassettband utanför sin dörr. Banden är inspelade av hans klasskompis Hanna som två veckor tidigare tagit sitt liv. På banden ger hon 13 anledningar till varför hon tog livet av sig. Den första säsongen finns på Netflix och säsong 2 kommer nästa år.

Riverdale
Om du älskar Pretty little liars så är Riverdale den perfekta serien för dig. Den innehåller både kärlek, drama och ett mystiskt mord. Säsong 1 och 2 finns på Netflix.

Stranger things
Om du gillar serier som handlar om övernaturliga saker och läskiga serier är Stranger things tv-serien för dig. Den första och andra säsongen finns på Netflix.

Orange is the new black
Serien handlar om ett kvinnofängelse där vi får träffa olika karaktärer och se hur deras liv i fängelset samt utanför är. På Netflix hittar du alla fem säsonger.

Läs mer:
Sex saker vi vet om säsong 2 av 13 reasons why
Nu börjar inspelningen av Riverdale säsong 2 – och då har den premiär
Allt du behöver veta om tv-serien Famous in Love

Foto: IBL, Freeform

Annons
Annons


AnnonsLaddar