Annons

Annons

Allt du behöver veta om tv-serien Famous in LoveOm du alltid undrat hur det egentligen är att bli känd så borde du spana in tv-serien Famous in love. Här är allt du behöver veta!

Handling
Famous in love handlar om Paige Towsen, som spelas av Bella Thorne. En dag får en hon en stor roll i en film och blir superkänd. Dessutom upptäcker Paige att en känd popstjärna har försvunnit. Serien bjuder på massa drama, kärlek och spänning!

Annons

Läs mer: Se en sneak peek från Bella Thornes nya serie ”Famous in love”

En bok från början
Serien är baserad på en bok med samma namn som är skriven av Rebecca Steele. Producenten bakom serien är ingen mindre än Marlene King som bland annat gjort Pretty little liars.

Famous-in-love-cast-2017

Skådespelare
Förutom Bella Thorne får vi även se Keith Powers, som tidigare varit med i Mtv-serien Faking it samt Carter Jenkins som varit med i filmen Valentines day och serien Sweet/Vicious. Vi får också träffa Charlie DePew, Niki Koss, Perrey Reebes, Pepi Sonuga, Georgie Flores och Katelyn Tarver.

Avsnitt
Den första säsongen består av 10 avsnitt och de har alla släppts på en gång. Det är ännu inte klart om det blir en säsong 2 av serien men Bella Thorne har hintat om att om det blir en så kommer hennes BFF Zendaya att gästspela.

Se trailern till serien här under!

Läs mer:
7 tv-serier att se fram emot under 2017
Bella Thorne kommer ut som bisexuell
10 tv-serier som kommer förändra ditt liv

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL, Freeform

Annons
Annons


Annons
Laddar