trakigt-pa-landet

Åtta roliga saker att göra på landet när du har tråkigt

Är du ensam och uttråkad eller kanske bara vill hitta på någonting kul? Här har vi listat åtta saker som du kan hitta på när du är på lantstället i sommar.

1. Designa dina kläder

Rensa ut garderoben på allt du inte använder och gå lös med sax och tråd. Gör dina gamla jeans till shorts och skriv GRL PWR med en textilpenna på din favorithoodie.

2. Skriv ner dina mål och drömmar

Förmodligen har du massor av ledig tid på landet. Är du ensam och uttråkad kan du passa på att skriva upp en massa drömmar, mål och tankar i ett fint block.

3. Ha picknick

Det är lätt att fastna på verandan eller vid tvn varje gång ni äter mat ihop på lantstället. Hjälp till att packa ihop en korg med mat och filtar och ge er ut på en klippa, i skogen eller på en strand och ät middagen.

4. Fixa din Instagram

Rensa bland följare och de du följer. Ta bort de du inte mår bra av att följa. Redigera massor av härliga gamla bilder och gör tbt-inlägg eller varför inte snygga till din feed? Såhär gör du!

5. Gör en skattjakt

Ja precis, en sådan som du gjorde på barnkalas som liten! Skriv kluringar, ledtrådar och kartor och placera ut en present i slutet. Vi lovar att både syskon, föräldrar eller farmor, 85 år kommer att bli så himla glada.

6. Ha seriemaraton

Vem har sagt att du inte kan ligga inne en hel dag trots att solen skiner? Fyll godisskålen, hämta täcken och bädda ner dig framför din favoritserie.

7. Starta nagelsalong

Samla dina finaste nagellack, nagelsax, nagelfil, en stor hink med varmt vatten och skapa din egen nagelsalong i naturen. Fila naglarna till perfektion och måla i roliga färger och mönster.

8. Rita och måla

Älskar du att vara kreativ? Idag finns det massor av fina målarböcker för vuxna. Sjukt avslappnande och många av bilderna är så snygga att de kan ramas in som posters när de är färdigmålade.

Läs mer:
Har du tråkigt? – Här är 31 saker du kan göra!
12 saker som är perfekta att göra på första dejten
Fem saker som är perfekta att göra om du ska på dubbeldejt

Foto: IBL