Basta-vanner-BFF

9 stadier du och din BFF har gått igenom

Har du och din BFF varit vänner jättelänge? Då har ni antagligen gått igenom de här 9 stadierna – innan ni blev bästa vänner!

1. När ni träffades första gången och föll för varandra direkt

Ni vet den där känslan när man träffar någon och direkt känner WOW! Hen vill jag hänga med. Precis så var det när du träffade din BFF första gången!

2. När ni skulle prata med varandra första gången

När du i början inte riktigt vet vad du ska säga, och är jättenervös. Men efter ett tag slappnar ni av och hittar massa saker som ni har gemensamt!

3. Första gången ni smsade med varandra

Du är nervös över att skicka ett sms men när du väl gjort det smsar ni non-stop. Tillslut vet ni inte ens vad ni skriver om!

4. Första gången du kom hem till din BFF

Du är jättenervös över vad hens föräldrar ska tycka om dig och du vågar knappt äta något. Men efter att ha ätit tillsammans några gånger blir du som en i familjen!

5. Första gången ni sov över hos varandra

Du är supernervös för att hen ska tycka din pyjamas är larvig eller att du ska snarka. Men du inser snabbt att de inte spelar någon roll! Ni ligger uppe hela natten och pratar om allt möjligt!

6. Första gången ni berättade hemligheter för varandra

Första gången du skulle berätta en hemlighet för din BFF, var du superrädd. Men din BFF lyssnade och berätta också en hemlighet. Något som fick er att komma ännu närmare varandra!

7. När ni gått igenom alla ”första gången”-tillsammans

Efter att ha ätit hos varandra, sovit hos varandra och hängt ihop är ni officiellt BFF’s!!

8. När dina andra vänner blev svartsjuka

Du och din BFF hittade varandra så snabbt, att dina andra vänner blir svartsjuka. Men efter att du förklarat för dina vänner att din nya BFF inte kommer i vägen för er vänskap, så löser sig allt! Du kan ju självklart ha flera BFF’s!

9. När alla fattade att ni är BFF’s

Alla vet att ni är BFF’s och vet att ni alltid står upp för varandra. Om någon vill få tag i någon av er vänder de sig alltid till den andra.

Läs mer:

11 tecken på att din BFF alltid kommer att backa dig

Goals! Kolla in stödet Taylor Swift ger sin BFF

Sex saker du borde tacka din BFF för på direkten

Foto: IBL

Gifar: Giphy.com