Annons

Annons

11 tecken på att din BFF alltid kommer att backa digFinns du och din BFF alltid där för varandra? Här är elva säkra tecken på att din BFF alltid kommer att backa dig – vad som än händer!

1. Du och din BFF gör allt viktigt i livet tillsammans. Ni pushar varandra hela tiden för att nå dit ni vill.

2. När du kramar din BFF så känns det som om du kramar om tryggheten själv. Hon får dig alltid att må så sjukt bra och hon gör hela din värld till en bättre plats.

Annons

bff 1

3. Ni kan tjafsa i flera timmar om vem av er som är modigast eller coolast, men ni vet båda två att ni aldrig kommer att komma överens eftersom ni alltid kommer att säga varandras namn.

OMG! 25 saker att göra med din BFF (för den bästa sommaren någonsin!)

4. Du kan din BFF’s mobilnummer utantill, typ i alla fall. Om du skulle vara tvungen så skulle du förmodligen kunna säga varenda siffra i rätt ordning (förhoppningsvis).

5. Du följer din BFF’s crush på Instagram, eftersom hon inte riktigt vågar göra det själv än. Hon vill inte framstå som en stalker, så du ställer självklart upp och tar den smällen åt henne.

6. Ni tjafsar ganska ofta om vems hus som är det bästa för er att sova över i, och en av er vinner oftare än den andra. Men det spelar ingen roll var ni sover, så länge ni får hänga med varandra!

bff 2

7. Du tänker ofta att alla andra är avundsjuka på vänskapen mellan dig och din BFF. Helt ärligt? Det är de säkert eftersom ni helt enkelt är goals!

Läs: 17 konstiga saker du bara gör med din BFF

8. Din BFF vet när hon ska finnas där för dig och hon hör direkt på din röst om du känner dig nere. Om du låter ledsen så dyker hon upp hos dig direkt (med en stor påse choklad).

9. Hon vågar säga till dig när du lägger upp tveksamma bilder på Instagram, som när du exempelvis har postat för många selfies eller matbilder på rad. Du tar inte illa upp för du vet att hon bara bryr sig om dig.

bff 3

10. Ungefär 92 procent av era snaps till varandra består av fula selfies som ni skrattar högt åt (och såklart skärmdumpar).

11. Hon lägger bara upp bilder av er två på Instagram när ni båda två ser bra ut. Hon skulle aldrig välja en bild där bara hon själv är snygg. Snacka om en fin vän!

Har du en sån här vän i ditt liv? Grattis! Se till att berätta för henne hur mycket hon betyder för dig <3

Läs även:
14 bevis på att du och din BFF har VÄRLDENS sjukaste humor
7 anledningar att älska din BFF mer än allt annat
13 GRATIS saker du och din BFF måste göra i sommar

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar