Horoskop 2021

Horoskop vecka 2 2021 – Så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir andra veckan på nya året för ditt stjärntecken? FRIDAs astrolog har svaret!
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Vädur 2021

Vårterminen får en kanonstart och det känns okej att vara tillbaka i skolan. Det finns en positiv energi i ditt tecken, som du absolut ska ta vara på. En närstående person kan säga något som skaver. Hen vill dig bara väl, så tänk till – kanske är det sanningen som är jobbig att höra? Amor erbjuder flera kärleksfulla stunder som får dig att må bra.

Utmana dig själv - nu klarar du av ännu mer än vanligt.

OXEN 21/4 – 20/5

Oxen 2021

Det nya året ger nya möjligheter, inte minst i skolan. Du känner dig taggad att börja plugga seriöst redan nu, eftersom studierna kräver en hel del under våren. Vill du få till en förändring när det gäller fritiden, så passa på nu. En trevlig bekant vill lära känna dig närmare. Driv inte på i en kärleksfråga. Allt ordnar sig om du avvaktar ett tag.

En mix av drivkraft och talang är nyckeln till framgång.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Tvillingarna 2021

Ledigheten tycks ha gjort dig gott. Du känner dig energisk och ser fram emot allt spännande som det nya året har i beredskap åt dig. En ny lärare ger lovande signaler. En kompis som ofta är upptagen, verkar äntligen ha mer tid för dig. Skäm bort dig själv och gör något som du verkligen gillar i helgen. Du bestämmer takten i ett romantisk relation.

Släpp loss din energi om du vill ha omväxling.

KRÄFTAN 22/6 – 22/7

Kräftan 2021

Nytt år och nya förutsättningar! Du deppar inte över att lovet är slut, det är ju roligt att få kontakt med klasskompisarna igen. På kvällarna har du mycket att göra och helgen blir också rolig och aktiv. Din påhittighet impar på polarna. Stjärnorna ger dig en extra dos av romantisk handlingskraft och det har du nytta av i en kärlekssituation.

Glöm gammalt strul och gläd dig åt stundens framgångar.

LEJONET 23/7 – 22/8

Lejonet 2021

Det kan bli lite av en chock att börja skolan, efter ett skönt jullov. Men du är snabbt tillbaka på banan och får fullständigt koll på studierna. Du är inte rädd för att ta i på fritiden och du får beröm för din hjälpsamhet. Ett meddelande gör dig lycklig. Att du ser på en romantisk fråga på ett annorlunda sätt, ger ditt kärleksliv ett uppsving.

Tro på dig själv och dina förmågor så kommer du långt.

JUNGFRUN 23/8 – 23/9

Jungfrun 2021

Du blir på gott humör av alla nya intryck i samband med skolstarten. Du har inga problem med att fokusera på framtiden och släppa taget om det förflutna. Du får som du vill i en fritidsfråga och det ger goda konsekvenser. Amors påverkan gör dig lockande, så se till att det blir tid över för kärlek, trots att din kalender är ganska fullspäckad.

Du får jättebra erbjudanden om du går din egen väg.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Vågen 2021

Det blir fart och fläkt när plugget börjar. Kanske är det inte studierna som lockar mest, du njuter av alla kompiskontakter. Granska alternativen inför ett val noggrant. En rolig sak i helgen kan ge en ny favorithobby. Kärleken tycks inte dra åt det dramatiska hållet. Den observanta vågen finner romantiken i vardagliga, men betydelsefulla detaljer.

Var vänlig, men bestämd, om någon är alltför efterhängsen.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Skorpionen 2021

Räkna med framgång i skolan och på fritiden under det nya året, när du är öppen för kloka impulser. Många kan känna sig förvirrade när plugget börjar, men du tycks ha fullständig koll på läget. Det verkar som om du och en kompis hittar tillbaka till varandra igen, efter ett litet bråk. Du har nära till dina känslor och det är bra för kärlekslivet.

En udda upplevelse får sin förklaring och slutar bra.

SKYTTEN 23/11 – 21/12

Skytten 2021

Det nya året ger dig en positiv inställning. Stjärnorna spår att du sparar tid och kraft i skolan och hemma om du tar fasta på goda vardagsrutiner. Fritiden blir trevlig eftersom du omger dig med personer som betyder mycket för dig. En romantisk situation som först verkar svår att tackla, blir en lätt match när du ser på den ur olika perspektiv.

Ta emot en utsträckt hand - det kan ge en vän för livet.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Stenbocken 2021

Du känner dig utvilad och beredd att sätta i gång med studierna. Din hjälpsamma och pålitliga attityd väcker omgivningens respekt. Funderar du på att testa en ny träningsform, är tidpunkten suverän. Helgen blir extra mysig, eftersom du umgås både med familjen och kompisarna. Följ ditt hjärta i ett kärleksval och lyssna inte på avundsjuka pikar.

Ha tålamod - alla är inte lika snabba och smarta som du.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Vattumannen 2021

Stjärnorna ger dig en extra dos energi som räcker hela veckan. Upptakten i skolan blir lugn och trevlig. Du har ork kvar till att göra roliga saker med kompisarna på fritiden. Äntligen lyckas du övertyga din familj att en av dina idéer är jättebra. Inga moln på din kärlekshimmel. Tack vare intuition och känsla, undviker du romantiska fallgropar.

Fråga när du inte förstår - det ger ett ambitiös intryck.

FISKARNA 20/2 –20/3

Fiskarna 2021

Full fart framåt! Även om du saknar sköna sovmorgnar är det bra att skolan kör i gång. Fasta, dagliga rutiner och umgänge med klasskompisarna, får dig att må fint. Du har otåligt väntat på att någon ska bestämma sig, nu tycks du få ett fint besked. Spela inte cool när det är kärlek på gång. Du vinner på att släppa fram din romantiska natur.

Låt inte sårad stolthet sätta stopp för en vänskap.

Läs mer:

Kärlekshoroskop: Så blir ditt kärleksliv 2021

Årshoroskop – Så kommer 2021 bli för ditt stjärntecken

Vilket djur är du enligt kinesisk astrologi?