zayn malik tv-serie

Zayn Malik skapar tv-serie – baserad på One Direction

Se hit alla Directioners! Just nu håller Zayn Malik på att producera en tv-serie som är baserad på hans tid i One Direction. Hur spännande?!

Det avslöjades nyligen att Zayn Malik, som tidigare var en av medlemmarna i gruppen One Direction, har teamat ihop sig med producenten Dick Wolf. De två ska tillsammans skapa en tv-serie som är baserad på 1D. OMG!

Läs mer: Zayn Malik räddar livet på en misshandlad katt

Serien ska heta Boys, och den ska följa ett pojkband som går från okända till världskända på väldigt kort tid – precis som killarna i One Direction gjorde. Tittarna kommer att få se vilka för- och nackdelar som kommer med kändisskapet, både vad gäller pengar, status, fans och annat kul. Däremot kommer även pressen och ångesten som killarna i bandet känner att visas upp i rutan.

directioner

Läs mer: Här räddar Zayn Malik ett fan (utan att tveka!)

Låter det bekant? Det verkar minst sagt som om Zayn vill visa hur det var för honom i One Direction – en gång för alla. Tv-serien Boys kommer att sändas på NBC, och enligt chefen för kanalen kommer Zayns berättelse att göra serien äkta.

Även om Zayns historia är äkta så undrar vi så klart vad Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan och Louis Tomlinson tycker om Zayns nya projekt? Borde inte NBC även vilja veta hur de upplever kändisskapet?

Kommer du att titta på Boys?!

Kolla också in:
10 saker du inte visste om Zayn Malik (som du vill veta!)
15 anledningar till att vi kommer sakna Zayn Malik i 1D
Zayn Malik: ”Jag vill aldrig samarbeta med One Direction”

Foto: IBL