Annons

Annons

Zayn Malik räddar livet på en misshandlad kattZayn Malik har räddat livet på den misshandlade katten Nino, samt samlat in tillräckligt med pengar för alla operationskostnader. Wow!

Zayn Malik är en riktig hjälte! Han har bidragit med ekonomisk hjälp för att rädda livet på katten Nino, som blivit brutalt misshandlad av sin ägares rumskompis. Det är en så fruktansvärt sorglig historia, som nu ser ut att få ett fint slut.

Annons

Katten Nino är 13 år gammal, och det som hände honom får oss att gråta. Efter misshandeln lämnades han blind på sitt vänstra öga, med ett brutet näsben och en bruten käke. Hur kan någon göra så mot ett stackars oskyldigt djur som inte kan försvara sig?!

Gilla FRIDA på Facebook

En användare på Twitter postade i går en bild som visar att Zayn har varit i kontakt med henne för att bidra med ekonomisk hjälp till kattens operationer. Bara den första vården av katten kostade 17 000 kronor, och eftersom skadorna var så pass stora så skulle operationerna bli väldigt dyra.

Sedan det blev känt att Zayn är med och bidrar till Ninos tillfrisknande, har 170 500 kronor samlats in genom donationer från andra. Hur fint? Det finns hopp om mänskligheten, trots allt. Nu hoppas vi så klart att katten blir återställd och får vila upp sig tillsammans med sin ägare!

Läs mer om Zayn:
Zayn Malik öppnar klädbutik (se alla plagg här!)
Se Gigi Hadids heta bild på halvnakna Zayn Malik
Här räddar Zayn Malik ett fan (utan att tveka!)

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar