Zayn-Malik-om-One-Direction

Zayn Malik om One Direction: ”Jag är stolt”

Den 1 november kommer Zayn Maliks självbiografi ut. I ett utdrag ur boken berättar Zayn om hur stolt han är över sin tid i 1D.

Det är lite mer än ett och ett halvt år sen sedan Zayn Malik lämnade One Direction. I en intervju med tidningen Fader berättade han då att han velat lämna One Direction hela tiden. Anledningen ska ha varit att han inte känt att musiken de gjorde, var den typen av musik som han ville göra. Samt att när han kom med förslag så togs de inte på allvar.

Läs mer: Zayn Malik: ”Det här fick jag aldrig sjunga om i One Direction”

Sen dess har Zayn satsat på sin solokarriär. Den 1 november släpps hans självbiografi Zayn. Tidningen Teen Vouge har tagit del av ett utdrag ur boken där Zayn berättar att han är stolt över sin tid tillsammans med One Direction.

”Jag kan ärligt säga att jag är stolt över en hel del saker från tiden med One Direction. Jag inte säker på att folk har insett det, men det är jag. Jag har minnessaker – platinaskivor vi fick för varje album – i hela mitt hus. Jag har en vägg tillägnad för att visa upp dem. One Direction var en otrolig upplevelse, och det är en del av mig, en del av min historia, och jag kommer aldrig att förneka den delen av mitt liv.”

Zayn skriver också att fick träffa fantastiska fans och att han aldrig kan tacka dem nog för deras kärlek och stöd som de har gett honom under både bra och dåliga tider.

Zayns bok släpps den 1 november och kommer också gå att köpa i Sverige.

Läs mer:
Zayn Malik släpper klädkollektion – med känt modemärke
Zayn Malik skapar tv-serie – baserad på One Direction
Gigi Hadid och Zayn Malik flyttar ihop (SÅ gulligt!)

Foto: IBL