Annons

Annons

Zayn Malik: ”Jag ville lämna One Direction hela tiden”Den före detta One Direction-medlemmen talar ut i en intervju med tidningen Fader och avslöjar att han ville lämna bandet redan från början.

Zayn Malik har nu gett sin första stora intervju sedan han hoppade av One Direction. Intervjun, som gjordes av tidningen Fader, täcker in allt om hans solokarriär, familj, uppbrottet med Perrie Edwards samt varför han valde att hoppa av bandet.

Annons

Zayn berättar om hur det inte fanns något utrymme att vara kreativ när han var en medlem i One Direction.

”Om jag försökte att sjunga en vers med en R&B-ton, eller på det sätt jag själv ville, fick jag sjunga om den versen 50 gånger tills det lät som pop och gick att använda. Så fort jag föreslog något så passade det aldrig in. Riktlinjerna för hur bandet skulle vara och låta var så hårt bestämda och jag var inte övertygad om att det var något jag höll med om.”

zayn malik fader

När det kommer till själva avhoppet från bandet säger Zayn att han ville lämna One Direction redan från början, men trots det stannade han kvar när turnén On the road again pågick, men missade då flera konserter och framträdanden med de andra killarna.

”Jag tänkte på att lämna hela tiden, jag visste bara inte när jag skulle göra det. När jag väl hade bestämt mig helt för att hoppa av, så kändes det så rätt den dagen. Jag vaknade upp på morgonen och måste helt ärligt säga att jag tänkte ‘Jag måste åka hem, jag måste vara med mig själv nu för jag orkar inte det här mer'”.

Läs mer: Nu talar äntligen Zayn Malik ut om uppbrottet från Perrie

Sedan dess har han arbetat med sin solokarriär som han menar ligger mer i linje med vad han vill göra. Zayn berättade även i intervjun att han pratade med Liam Payne för ungefär två veckor sedan, och att Liam då hade sagt att han helt förstod varför Zayn valde att lämna bandet.

Även om han verkar ha en god relation till Liam så visade inte Zayn särskilt mycket kärlek till One Directions musik, varken före eller efter avhoppet.

”Det är ingen musik som jag skulle vilja lyssna på. Skulle du lyssna på One Direction om du satt på en fest med din tjej? Det skulle inte jag. Enligt mig är det ingen förolämpning, det är bara hur jag, som en 22-årig kille, ser det… Det är bara inte den personen som jag är”.

Läs mer om Zayns avhopp:
Zayn Malik berättar om avhoppet från One Direction
Nu avslöjar Zayn Malik varför han egentligen lämnade 1D!
Liam Payne: ”Zayn passade aldrig riktigt i One Direction”

Foto: All Over Press och Francesco Nazardo/The Fader

Annons
Annons


AnnonsLaddar