Zayn-Malik-Bok

Zayn Malik: ”Det här fick jag aldrig sjunga om i One Direction”

Snart släpps Zayn Maliks bok om hans liv. Men redan nu har ett stycke publicerats där Zayn avslöjar vad han aldrig fick sjunga om när han var med i One Direction.

Det är lite mer än ett och halvt år sedan Zayn Malik lämnade One Direction. Sedan dess har Zayn satsat på sin solokarriär och hans debutalbum Mind of Mine blev en succé.

Läs mer: Zayn Malik släpper klädkollektion – med känt modemärke

Den 1 november släpps Zayns bok. Boken handlar om Zayns uppväxt i staden Bradford och hans resa till framgång. Nu har sajten NME publicerat ett utdrag ur boken, där Zayn avslöjar en ganska stor grej om One Direction.

I boken står det nämligen:

”Varje sångtext jag skrivit, någonsin, har en historia bakom sig. Allt det hårda arbete som gick in i skapandet av ”Pillowtalk” var värt det, eftersom så fort den var klar, kände jag intuitivt att jag var på rätt väg. Vi fick till exakt det ljud jag ville fånga i min musik. Jag kunde också sjunga om ett ämne som jag inte kunnat gå nära när jag var med i One Direction. Sex.”

Till NME säger Zayn också att hans bok kommer visa vem han är så att folk kan döma honom utifrån hans egna villkor och inte utifrån vad någon annan skriver om honom.

Har Zayn aldrig sjungit om sex i One Direction? Läs det här –> 14 gånger One Direction sjunger om sex och avgör själv!

Läs mer:
Zayn Malik skapar tv-serie – baserad på One Direction
Gigi Hadid och Zayn Malik flyttar ihop (SÅ gulligt!)
Så mycket fick Zayn Malik betala för att lämna One Direction

Foto: IBL