Annons

Annons

Så mycket fick Zayn Malik betala för att lämna One DirectionSom vi alla vet så lämnade Zayn Malik One Direction förra året, och det kostade honom en hel del att bryta sitt kontrakt. FRIDA har tagit reda på hur mycket han fick betala.

Zayn Malik krossade våra hjärtan förra året när han beslutade sig för att lämna One Direction – och det var inte det lättaste för honom att säga upp sig. Han hade nämligen ett kontrakt som han var tvungen att bryta först, och fick prata med sina advokater om hur han skulle gå till väga.

Annons

Zayn hade fortfarande förpliktelser, vilket innebar att han förväntades dra in pengar åt bandet. Därför var han tvungen att betala för att sluta, och det skulle kosta honom en hel del.

Läs även: Zayn Malik ville lämna One Direction hela tiden

Det kostade lite för Zayn Malik att lämna 1D

Det kostade lite för Zayn Malik att lämna 1D

Enligt sajten Cambio ryktas det om att han fick betala någonstans mellan 10 – 17 miljoner dollar, alltså någonstans mellan 80 och 140 miljoner svenska kronor. Auch!

Det låter kanske som orimligt mycket pengar, men bandet förväntades också dra in runt 620 miljoner kronor året då Zayn lämnade – så kanske inte så konstigt ändå.

Läs även:
Har Zayn Malik och Gigi Hadid gjort slut?
Därför lämnade Zayn Malik EGENTLIGEN One Direction
Här räddar Zayn Malik ett fan (utan att tveka!)

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar