mordare-riverdale

Tre teorier kring vem som mördade Jason i Riverdale

Tv-serien Riverdale börjar med att Jason Blossom blivit mördad. Men vem har egentligen mördat honom? Här är tre teorier!

En av de största frågorna i Riverdale är vem som egentligen mördade Jason Blossom. Det finns flera på listan över misstänkta. Här är tre teorier kring vem det kan vara.

Läs mer: Allt du behöver veta om skådespelarna i Riverdale

1. Betty Cooper

Många fans tror att Betty kan ha varit den som mördade Jason. Anledningen ska vara hämnd för vad nu Jason har gjort mot hennes syster Polly. Betty har ju visat en mörkare sida i serien när hon och Veronica skulle hämnas på Chuck.

2. Alice Cooper

Alice Cooper är Bettys mamma och journalist i Riverdale. Hon är inte särskilt trevlig eller snäll och det finns flera anledningar till varför hon skulle ha mördat Jason. För det första har hon flera gånger i serien uttryckt sitt hat för Jason sett till att han ”förstört” Polly. Hon är också hela tiden ute efter skandaler att skriva om i tidningen och ett mord är definitivt en skandal.

bettys-mamma

3. Cheryl Blossom

Även om Cheryl ganska tydligt i serien visar hur mycket hon älskar sin bror så kan hon också ha fått nog av att han fick all uppmärksamhet. Det är tydligt att hennes föräldrar definitivt brydde sig mer om Jason än henne. Tillslut kanske det blev för mycket för henne.

Andra personer på listan över misstänkta är såklart alla i Riverdale eftersom vi ännu inte fått några bra ledtrådar kring vem mördaren är. Vi får helt enkelt vänta och se vem som är den egentliga mördaren.

Läs mer:
Sju anledningar till Riverdale är din nya favoritserie
Nio tv-serier du inte får missa på Netflix
7 tv-serier att se fram emot under 2017

Foto: IBL