taylor swift och tom hiddleston har gjort slut

Därför har Taylor Swift och Tom Hiddleston gjort slut

Kärlekssagan är över mellan stjärnorna Taylor Swift och Tom Hiddleston. Deras förhållande varade bara i tre månader.

Väldigt kort efter att det blev känt att Taylor Swift och Calvin Harris gjort slut började rykten cirkulera om att Taylor redan hade träffat en ny – skådespelaren Tom Hiddleston. De två sågs flirta med varandra redan i maj under Met-galan, och i juni spreds bilder på paret som kysste varandra på en strand.

Nu har flera källor bekräftat för US Weekly att paret har valt att gå skilda vägar. Anledningen ska vara att Tom vill ha ett mer offentligt förhållande än vad Taylor vill. Hon vet vilka konsekvenser som ett offentligt förhållande kan ge, men han ignorerade hennes oro vilket ska ha fått henne att vilja avsluta förhållandet.

Redan i augusti blev det känt att kärleken svalnat mellan paret, de ska ha grälat mycket om att de inte kunde ses så ofta som de ville. Tom skulle nämligen då åka till Australien för att spela in filmen Thor: Ragnarök.

En annan anledning till att paret gjort slut tros vara att Tom friat till Taylor, men att hon valde att säga nej till honom eftersom hon tyckte att de gick alldeles för fort fram.

Läs mer:
Taylor Swift var otrogen – enligt Calvin Harris nya låt
Taylor Swifts bittra hämnd på Calvin Harris
Taylor Swift ger Kesha 2 miljoner kronor

Foto: IBL