Annons

Annons

Taylor Swift var otrogen – enligt Calvin Harris nya låt

Calvin Harris har skrivit en låt om Taylor Swift.Taylor Swift och Calvin Harris gjorde plötsligt slut för ungefär en månad sen. Och den här gången var det inte Taylor som gjorde en göra slut-låt först.

Taylor Swift har gjort sig känd för att gång på gång skriva låtar om sina ex. Men nu är det hennes ex-pojkvän Calvin Harris som har gjort en låt om uppbrottet – och den handlar om otrohet.

taylor swift tom hiddlestone

Taylor Swift och Tom Hiddlestone ska ha träffats innan hon gjorde slut med Calvin Harris.

Calvin ska enligt uppgift ha blivit rasande eftersom Taylor gick vidare så snabbt efter att de gjort slut i mitten av juni och blev tillsammans med Tom Hiddlestone, och om man lyssnar på låten så verkar det handla om att Taylor i själva verket var otrogen.

Annons

Låten Olé har bland annat textraden, ”Jag ser online att du har börjat vara en bra tjej och åker på resor med din pojkvän. Försöker få uppmärksamhet, fortsätter låtsas”. Calvin har skrivit låten tillsammans med sångaren John Newman.

??

Ett foto publicerat av Britany LaManna (@britmaack)

Källor till skvallersajten TMZ berättar att Taylor var otrogen och att hon började dejta Tom innan hon och Calvin gått skilda vägar.

Vad tror du?

Läs även:
Taylor Swifts bittra hämnd på Calvin Harris
Taylor Swifts musik försvinner från Youtube
Därför blev Taylor Swift inte bjuden på Selena Gomez fest

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar