Är det här Taylor Swifts nya crush?

Är det här Taylor Swifts nya crush?

Sen Tom Hiddleston och Taylor gick skilda vägar har vi undrat. Och nu kanske vi vet – är det här hennes nya kärlek?

Det har nu redan gått två månader sedan Taylor Swift och Tom Hiddleston gjorde slut. Och vi har verkligen undrat vem som ska bli nästa att falla för popprinsessan. Och nu kanske vi har fått svar på det.

Läs också: Därför har Taylor Swift och Tom Hiddleston gjort slut

Det har ett tag ryktats om att Taylor Swift har dejtat rapparen Drake. Men ryktena hade precis börjat svalna när Taylor plötsligt dök på hans instagram. Sent under fredagskvällen började Drake lägga upp en hel del bilder och i en av dem syns vad vi tror är Taylor Swifts rygg.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Läs också: Demi Lovato dissar Taylor Swifts squad

Direkt fick kärleksryktena nytt liv. Vi visste redan att Taylor och hennes squad dök upp på Drakes födelsedagsfest i oktober och hon fick även hälsa på hans mamma!! Men då sa de två att de bara var vänner som spelar in musik tillsammans – men vad betyder nu detta? Är det Drake och Taylor nu?

Och som om det inte vore nog verkar Taylor ha slutit fred med Calvin Harris! Deras uppbrott var inte direkt smärtfritt och under sommaren var det mycket trash-talk mellan dem på sociala medier. Men det verkar slut med det nu. På twitter skriver nämligen Calvin att han är tacksam över att ha fått samarbeta med Taylor på Rihannas nya singel “This Is What You Came For”. Hur fint?

Läs mer:
Demi Lovato ryktas dejta Taylor Swifts ex
Goals! Kolla in stödet Taylor Swift ger sin BFF
Taylor Swift var otrogen – enligt Calvin Harris nya låt

Bildkälla: IBL