Riverdale säsong 5

The CW

Snart har Riverdale säsong 5 premiär – Se trailern här

I januari 2021 kommer Riverdale äntligen tillbaka och nu har de släppt den första trailern till säsong 5. Se den här!
Största kändissnackisarna i Hollywood 2020
Slå på ljud

Onsdagen den 20 januari 2021 har Riverdale säsong 5 premiär i USA. Och eftersom avsnitten brukar släppas dagen efter i Sverige kan vi förvänta oss att serien släpps torsdagen den 21 januari på Netflix. The CW, som sänder serien i USA, bjuder på en liten tjuvtitt på den nya säsongen.

Se trailern till Riverdale säsong 5 här!

Vad kommer Riverdale säsong 5 handla om?

Obehagliga masker, mystiska videoband och en dramatisk uppgörelse. Ja, du hör, den nya säsongen lär bli sjukt spännande! Trailern fokuserar främst på Bettys, Archies, Veronicas och Jugheads sista tid på Riverdale high. Gänget har en skolbal att se fram emot, vilket sägs bli rätt så dramatisk... Dessutom kommer de att ta examen och ett tidshopp kommer att äga rum.

– I säsong 5 tar de examen och därefter kommer det att man hoppa sju år fram i tiden, avslöjade skådespelaren Mark Consuelos till Seventeen.

Vi kommer alltså inte få uppleva Archies och hans vänners collageår. Istället kommer vi att få se dem som vuxna individer.

Det här blir också sista säsongen som skådespelaren till Jugheads pappa, Skeet Ulrich är med. Han har valt att lämna serien på grund av andra projekt som han medverkar i. Det är dock oklart hur hans karaktär kommer att försvinna ur serien. Förhoppningsvis inte genom mord!

Skeet Ulrich tillsammans med några av Riverdalestjärnorna.

”Jag är så otroligt tacksam för alla vänner jag lärt känna genom Riverdale, och jag kommer sakna allihop. Jag är stolt över att ha varit en del av ett sådan talangfullt gäng, både framför och bakom kameran. Men det har blivit dags för mig att gå vidare och upptäcka nya möjligheter”, har Skeet sagt till sajten Deadline.

Det kommer dyka upp lite nya ansikten under seriens gång. Bland annat Erinn Westbrook, som tidigare varit med i Glee. Hon kommer att spela Pop's barnbarn Tabitha Tate.

Läs mer:

Allt om Lili Reinharts och Cole Sprouses relation – från då till nu

Så gamla är Riverdale-stjärnorna egentligen

7 karaktärer i tv-serier som chockat oss med sina beslut