Hur gammal är Kj Apa, Lili Reinhart, Cole Sprouse och Camila Mendez?

Så gamla är Riverdale-stjärnorna egentligen

De spelar gymnasieelever men är i själva verket inte alls tonåringar i verkligheten. FRIDA reder ut hur gamla Riverdale-skådisarna Kj Apa, Lili Reinhart, Cole Sprouse, Camila Mendez och Madelaine Petsch är egentligen.

I de flesta filmer och serier är skådespelarna sällan lika gamla som karaktärerna de spelar. Så hur gamla är skådisarna bakom Betty, Jughead, Archie, Veronica och Cheryl från Riverdale IRL? Här är svaret!

Läs allt om Netflix-serien Riverdale här!

Kj Apa

archie-dod-riverdale-sasong-3

Kj Apa från Nya Zeeland spelar 18-åriga Archie Andrews i Riverdale. Kj:s riktiga namn är Keneti James Fitzgerald Apa och han är född 17 juni 1997. Alltså är han 22 år gammal.

Lili Reinhart

Lili Reinhart som spelar Betty Cooper, är uppvuxen i Ohio, USA. Ända sedan hon var tio år gammal har hon skådespelat och tagit danslektioner. Hon och Cole Sprouse är ett par i både serien och i IRL. Så hur gammal är hon? Svar: 23 år.

Cole Sprouse

fakta-skadespelare-Riverdale-jughead

Cole Sprouse är den äldsta skådisen i Riverdale-gänget. Cole och hans tvillingbror Dylan Sprouse slog igenom i The Suite Life of Zack & Cody som sändes på Disney Channel. I Riverdale spelar han 18-åriga Jughead men i verkligheten är han 27! Otippat, eller hur?

Camila Mendez

Veronica-Riverdale

Camila Mendez som spelar high school-studenten Veronica Lodge, är född i Virgina, USA. Camila flyttade 16 gånger under sin uppväxt, men hon är främst uppvuxen i Florida. Camila var tidigare ihop med skådiskollegan Charles Melton (Reggie Mantle) men relationen tog slut 2019. Så, hur gammal är hon? Jo, 25 år.

Madelaine Petsch

fakta-skadespelare-Riverdale-cheryl-blossom

19-åriga cheerleadern och The Pretty Poisons-medlemmen Cheryl Blossom spelas av Madelaine Petsch. Hennes föräldrar är från Sydafrika men hon är själv född i Washington, USA. Så hur gammal är hon? 25!

Läs mer:

Crossovern mellan Riverdale och Katy Keene har hänt – Vi listar alla snackisar

Test: Vem i Riverdale passar du bäst ihop med?

12 filmer där åldersskillnaden mellan skådisarna är helt skev