The-bold-type-tv-serie

Sju anledningar till att The Bold type är din nya favoritserie

Gillar du Gossip girl, The Carrie Diaries eller filmen Djävulen bär Prada? Då måste du spana in tv-serien The Bold type.

Det här året har flera tv-serier sagt hejdå som Pretty little liars, The Vampire diaries och Teen Wolf. Som tur var kommer det hela tiden nya serier vi kan förälska oss i.

En ny serie som precis börjat är The Bold type. Den handlar om tre tjejer som alla arbetar på tjejtidningen Scarlet. Därefter får vi följa dem i deras jakt på kärlek, att lyckas i karriären och att hantera vänskap. Här är sju anledningar till att The Bold type kommer bli din nya favoritserie.

1. Vänskap

I serien får vi träffa Jane, Kate och Sutton. De har varit vänner länge och finns där för varandra i vått och torrt. Precis som tjejerna i Pretty little liars.


Källa

2. Girl Power

Serien handlar om tjejernas vänskap, kärleksliv och karriärer men den fokuserar främst på hur de försöker hitta sig själva. Den tar också upp viktiga ämnen och problem som många kan relatera till.

3. Drömjobbet

Många drömmer om att jobba som skribenter, inom media eller med mode. De här tjejerna har precis dem jobben och här får vi en inblick i den världen.

4. Kärleksdrama

Det är inte en bra tv-serie utan lite kärleksdrama. Förbjuden kärlek, hemlig kärlek och het kärlek. I den här serien finns allt.


Källa

5. Pepp

Det här är ingen deppig serie utan tvärtom. Den peppar och visar att även om det inte alltid blir som vi vill så löser det sig alltid på något sätt.

6. Kläderna

Om du älskar mode så måste du se den här serien. Deras kläder och stil är helt fantastisk!

7. Humor

En bra serie behöver både drama, kärlek, vänskap och humor. Både Jane, Kate och Sutton lyckas sätta sig i en hel del roliga situationer och du kan inte göra annat än att skratta med dem.

Se trailern till serien här!

Du kan just nu se hela första säsongen på SVT Play.

Läs mer:
Åtta tv-serier du absolut inte får missa
15 tv-serier som är perfekta att sträcktitta på i helgen
12 tecken på att du är besatt av tv-serier

Foto: Freeform