Stranger-things-sasong-3

Allt vi vet om säsong 3 av Stranger things

Det är ett bra tag kvar tills den tredje säsongen av Stranger things kommer men här är allt vi vet hittills sett till skådespelare, trailers, handling och premiärdatum.

Blir det en säsong 3 av Stranger things?

Netflix har bekräftat att det kommer bli en tredje säsong av serien Stranger Things. Den tredje säsongen kommer att bestå av åtta avsnitt. Det har nu också avslöjats vad de åtta avsnitten har för titlar.

1. ”Suzie, Do You Copy?”
2. ”The Mall Rats”
3. ”The Case of the Missing Lifeguard”
4. ”The Sauna Test”
5. ”The Source”
6. ”The Birthday”
7. ”The Bite”
8. ”The Battle of Starcourt”

När har Stranger things säsong 3 premiär?

Serien har ännu inte fått ett premiärdatum men i den första trailern till säsongen hintades det om att den kommer sommaren 2019. I en ny video där avsnittens titlar avslöjades bekräftades det också att den tredje säsongen kommer att komma sommaren 2019.

Vad kommer Stranger things säsong 3 att handla om?

Det är ännu inte klart exakt vad den tredje säsongen av Stranger things kommer att handla om. Den andra säsongen slutade med att det mesta löste sig även om vi fick se att monstret i den undre världen fortfarande verkade leva.

Det vi vet är att det i alla fall kommer att vara ett tidshopp på ett år. Säsong tre kommer alltså börja ett år efter säsong två. För Hollywood reporter berättar Matt Duffer, en av skaparna bakom serien, att de måste göra ett tidshopp sett till att skådespelarna blivit äldre och de måste passa in.

I trailern där avsnittets titlar avslöjades fick vi också veta att äventyret kommer fortsätta sommaren 1985. De olika titlarna till avsnitten avslöjar inte så mycket om handlingen. Det första avsnittet heter ”Suzie, Do you copy?” och ännu har vi inte fått träffa någon Suzie så gissningsvis kommer det en ny karaktär. Själva uttrycket ”Do you copy” låter som att de pratar i en walkie talkie så kanske finns Suzie i Upside down? Utifrån titlarna kan vi också gissa att en livräddare kommer att försvinna men resten säger inte så mycket om vad vi kommer få se.

Något vi hoppas på i säsong tre är att vi ska få veta mer om Eleven/Jane och Eight. Finns det fler som dem där ute och kommer vi att få träffa dem?

Vilka skådespelare kommer vara med i säsong 3 av Stranger things?

Alla skådespelare som har varit med i två andra säsongerna ska vara med och det har också bekräftats att Priah Ferguson som spelar Lucas lillasyster Erica kommer att få en större roll.

En ny karaktär har också presenterats nämligen Robin, som ska spelas av Maya Hawke. Robin beskrivs som en alternativ tjej som söker spänning och därför hamnat i Hawkins.

Finns det någon trailer till Stranger things säsong 3?

Den första trailern till säsong 3 har kommit och den är en annons för ett nytt köpcentrum som ska öppna. I trailern får vi bland annat se Steve och nya karaktären Robin.

Läs mer:

11 saker du inte visste om Stranger things

Millie Bobby Brown kan komma att spela Jellybean i Riverdale

Så snor du stilen av Millie Bobby Brown

Foto: IBL