Sasha Pieterse fick inga nya roller efter Pretty little liars – på grund av sin vikt

Sasha Pieterse fick inga nya roller efter Pretty little liars – på grund av sin vikt

Det är ingen garanti att få massa nya roller bara för att du varit med i en stor tv-serie. Pretty little liars-stjärnan Sasha Pieterse fick nämligen inga nya jobb – på grund av sin vikt.

Sasha Pieterse, som spelade Alison i Pretty little liars, har efter det medverkat i Dancing with the stars (amerikanska versionen av Let’s dance).

Någonting som det pratades mycket om sedan säsongens start var skådespelarens viktuppgång som började för några år sedan.

Sasha förklarade själv i programmet att det beror på hälsoproblem, att hon har sjukdomen Polycystiskt ovarialsyndrom som gör att det är lättare att gå upp i vikt.

I ett av avsnitten skulle de tävlande, som tema, välja ett år som har påverkat dem väldigt mycket. Sasha Pieterse valde 2016, året då Pretty little liars slutade spelas in.

– Det var sju år av mitt liv, det kändes verkligen som hemma. Jag var 12 år när vi spelade in pilotavsnittet och jag växte upp där, berättar hon i programmet.

När det var dags att börja söka nya roller var det betydligt svårare – på grund av hur hon såg ut.

– Sedan närmade vi oss slutet och jag hade problem med min hälsa. Jag gick upp i vikt och förlorade jobb. Det tog hårt på mitt självförtroende. För det hotade min framtid, det var väldigt jobbigt, säger hon.

Hon passar även på att tacka sin fästman Hudson Sheaffer som alltid stöttat henne. För två veckor sedan blev det dessutom klart att Pretty little liars får en spin off och att Sasha kommer ha en av rollerna.

Läs mer!
Scenerna i Pretty little liars som avslöjade vem som är A.D10 tv-serier du måste se om du älskar Pretty little liars
Det här ska Pretty little liars-stjärnorna göra nu

Foto: IBL