alternativt-slut-PLL

Så skulle Pretty little liars egentligen ha slutat

Efter sju händelserika säsonger är Pretty little liars över. Nu avslöjar I. Marlene King att hon från början hade ett annat slut på serien.

Varning för spoilers!

I det allra sista avsnittet av Pretty little liars fick vi äntligen veta vem A.D är och det kom som en chock. Även om många fans spekulerat i att Spencer hade en tvilling var det nog inte riktigt någon som vågade tro på det. I slutet fick vi se hur Mona på något sätt (om det nu var på riktigt eller i hennes huvud) lyckats få Mary och Alex till Paris där hon höll dem gömda i sitt egna dockhus medan resten av tjejerna gick vidare med sina liv.

Hur serien skulle sluta var något som teamet bakom Pretty little liars diskuterade länge. För Observer berättar I. Marlene King att ett slut de hade tänkt sig var att Alex skulle lyckas rymma. Hon skulle därefter ringa Spencer som skulle dyka upp och skjuta henne.

De valde dock att inte använda det då hon kände att serien behövde ett lyckligt slut. Att Mona fick vinna spelet och tjejerna fick leva vidare var enligt I. Marlene King det bästa slutet.

Läs mer:
10 tv-serier du måste se om du älskar Pretty little liars
Det här ska Pretty little liars-stjärnorna göra nu
Scenerna i Pretty little liars som avslöjade vem som är A.D

Foto: Freeform